MENÜ

"Bize kimse karşı koyamaz"

Galatasaraylı futbolcu Emmanuel Eboue, Spor Toto Süper Final Şampiyonluk Grubu'nda Beşiktaş'ı Fiyapı İnönü Stadı'nda 2-0 yendikleri karşılaşmada çok iyi bir oyun ortaya koyduklarını kaydederek, pazar günkü derbi öncesi "Orada oynadığımız gibi oynayacağız" dedi.

"Bize kimse karşı koyamaz"

Eboue, Galatasaray TV’ye yaptığı açıklamada, Trabzonspor karşısında 3 puanı almayı istediklerini, ancak 1 puanla yetinmek durumunda kaldıklarını söyledi. Artık bu maçı unutmaları gerektiğini kaydeden Eboue, şunları kaydetti:

Haberin Devamı

"Pazar günü Beşiktaş ile oynayacağımız karşılaşmaya konsantre olmalıyız. Bizim için gerçekten çok önemli bir maç olacak. Deplasmanda Beşiktaş’a karşı çok iyi oynadık. Orada oynadığımız gibi oynayacağız. Bazen kazanmak için sabırlı ve sakin olmanız gerekir. Çünkü Galatasaray futbolu, pas yapmaya, rakibi domine etmeye dayalı bir futbol. Kendi futbolumuzu oynamalıyız. Sabırlı olmalı, acele etmemeli, basit oynamalıyız. Trabzon’daki Trabzonspor maçında oynadığımız gibi oynamalıyız. Eğer o oyunu yansıtırsak, pazar günü rahatlıkla galip geliriz."

Eboue, "Şampiyon olmak istiyoruz ve bunun için konsantre olmalıyız. Çünkü şampiyon olmak kolay değil. Çünkü herkes bizim yanımızda değil, bize zarar vermek isteyenler var. Bu nedenle bizim konsantre ve sakin olmamız gerekiyor. Bunu yaparsak Tanrı bizim yanımızda olacaktır. Çünkü ben, bize ve takımımıza güveniyorum. Biz futbolumuzu oynadığımız sürece kimse bize karşı koyamaz. Bizim tek yapmamız gereken bir bütün olmak" ifadelerini kullandı.

YORUM YAZ