MENÜ

'Biz zor olanı severiz'

Hiddink Avusturya'yı yenmemiz halinde işimizin çok kolay olacağını ancak bu fırsatı teptiklerini belirterek, “Türk tipi bir futbol oynadık. Zor olanı tercih ettik. Ekimde işi bitirmeliyiz” dedi

'Biz zor olanı severiz'

Avusturya karşısında galibiyeti kaçıran A Milli Takımımız’ın teknik direktörü Guus Hiddink, oyuncularını kutladı, önümüzdeki ay yapılacak maçlarla ikinciliği elde etmek istediklerini söyledi. Hollandalı hoca, “İki takım arasında karşılaştırma yaparsak onların ligi devam ediyordu. Bizimki ise başlamadı. Bundan dolayı farklılık vardı. Yine de ikinci yarı oynadığımız oyun nedeniyle oyuncularıma kompliman yapmalıyım. Gerçekten çok iyi oynadılar” dedi.

Haberin Devamı

‘Önemli oyuncuları var’

Hiddink, “Böyle bir ekibe karşı oynamak hiç kolay değil. Önemli liglerde oynayan oyuncuları var. Özellikle ceza sahası içine girdiğimiz zaman bizim oyuncularımızı bir heyecan kaplıyor ve son vuruşları yapamıyoruz. Alacağımız galibiyetle işimizi çok kolaylaştıracaktık. Ancak Türk tipi futbol oynayıp, zor olanı tercih ettik. Ekim ayında oynanacak maçlarla bu işi bitirmeliyiz” dedi. Hollandalı hoca penaltıyı Arda’nın atmasıyla ilgili olarak da, “Burak bir önceki maçta penaltı kaçırmıştı. O zaman da Arda sorumluluğu aldı. Ama dediğim gibi zor yol varken kolay yolu neden seçelim” ifadesini kullandı.

YORUM YAZ