MENÜ

"Biz de mi oda basalım"

Beşiktaş Basın Sözcüsü Mete Düren, “Biz hakem odası basmadık, onlara hakaret etmedik. Ama belli ki puan almak için en makbul yol bu” diyerek, Fenerbahçe'ye mesaj yolladı.

"Biz de mi oda basalım"

Golsüz tamamlanan Trabzonspor maçı sonrasında Beşiktaş’ta eleştiri okları hakem Bünyamin Gezer’e çevrildi. 90 dakika bitiminde açıklamada bulunan yönetici Mete Düren çarpıcı ifadeler kullandı. Aziz Yıldırım’ın, hakemlerin odasına gitmesine dikkat çeken Düren, “Penaltıyı bütün Türkiye gördü, ancak orta hakem görmesine rağmen vermedi. Türkiye’nin gördüğünü, önündeki faulu es geçen yardımcı hakem görmedi. Biz hakem odası basmadık. Onlara hakaret etmedik, ama puan almak için sanıyorum makbul yol bu. MHK’ya verdiğimiz desteği ciddi anlamda gözden geçireceğiz. Sadece saha içinde değil, saha dışındaki birçok güce karşı da Beşiktaş mücadele etmek zorunda. Beşiktaş Fair-Play Ligi’nin lideri. Ancak rakiplerimiz bunu da kötü niyetli kullanıyorlar. Hakemlere verdiğimiz destek boşa gitmiştir. Onları Allah’a havale ediyoruz” diye konuştu.

‘Puanımızı gasp ettiler’
Beşiktaş İkinci Başkanı Erdoğan Toprak da verilmeyen penaltı nedeniyle puanlarının çalındığını ileri sürdü. Toprak, bu tip maçlarda fazla pozisyonun çıkmasının mümkün olmadığına dikkati çekerek, “Hakemlerin gasp ettiği penaltı var” dedi.

Haberin Devamı


İŞTE METE DÜREN'İN OLAY AÇIKLAMALARI

YORUM YAZ