MENÜ

Bisiklet Yıldız Milli Takımı, Belçika'da yarıştı

Yıldız Milli Takımı, Avrupa Gençlik Olimpik Yaz Festivali (EYOF) hazırlıkları kapsamında, dört yarışa birden katıldığı Belçika hazırlık dönemini tamamladı. Milliler, 5-15 Haziran arasında, Sinaai Wass, Temse, Oosterzele ve Grimbergen yarışlarında mücadele etti.

Bisiklet Yıldız Milli Takımı, Belçika'da yarıştı

Belçika’ya giden milli takım kafilesinde, genç bisikletçiler Ali Osman Çelik, Mesut Enes İpek, Faruk Salman, Bayram Yerlikaya, Yiğit Eryılmaz ve Mustafa Ayyorkun ile birlikte antrenör Ömer Faruk Meydan, mekanisyen İsak Ünal ile masör Cenk Uzunca yer aldı.

Haberin Devamı

İlk olarak 7 Haziran’da koşulan Sinaai Wass Yarışı’nda, Mesut Enes İpek beşinci sırayı alırken, Ali Osman Çelik altıncı oldu.

Ardından 9 Haziran’da düzenlenen Temse Yarışı’nda mücadele eden milli sporculardan Mesut Enes İpek, tekerlek farkıyla ikinci olurken, Ali Osman Çelik yarışı dördüncü sırada tamamladı.

10 Haziran’daki Oosterzele Yarışı’nda ise Ali Osman Çelik üçüncü sırayı alarak podyuma çıktı. 15 Haziran’da yapılan, son yarış olan Grimbergen’de ise Mustafa Ayyorkun üçüncü oldu.

(Cyclist)

YORUM YAZ