MENÜ

Biraz da şans olacak!

Rizespor’un düşüşü, Beşiktaş karşısında da sürdü... Deniz Kadah’la bir penaltı vuruşundan yararlanamayan ev sahibi ekip, aynı futbolcunun vuruşunun direkten dönmesi sonrasında yıkıldı... Chevalier’nin golü ise puan için yeterli olmadı.

Biraz da şans olacak!

Deneyimli teknik direktör Hikmet Karaman önderliğinde son haftalarda inişli çıkışlı sonuçlar alan Rizespor, mutlak puan parolasıyla çıktığı Beşiktaş karşısından boynu bükük ayrıldı... Rize Didi Stadı’nda taraftarı önünde mücadeleye istekli başlayan ev sahibi ekip, ilk şoku 16’ıncı dakikada yaşadı. Kartal’ın Arjantinli yıldızı Jose Sosa, attığı frikik golüyle takımını öne geçirdi. Bu pozisyondan tam 4 dakika sonra penaltı kazanan Yeşil- Mavililer, Deniz Kadah’la bu atıştan yararlanamadı. 26’da Koray Altınay’ın sağ kanattan yaptığı orta ile penaltı noktasına yakın bir bölgede bomboş pozisyonda topla buluşan Deniz Kadah’ın kafa vuruşu üst direğe çarpıp oyun alanına geri döndü.

Chevalier bu sezon ilk kez...

Rizespor’un Fransız golcüsü Teddy Chevalier, Beşiktaş karşısında rakip fileleri havalandırarak bu sezon Süper Lig’de ilk kez bu sevinci yaşadı. Beşiktaş maçı öncesinde yer aldığı 16 maçta golle buluşamayan 28 yaşındaki futbolcu, 89. dakikada gol orucuna son verdi.

‘Net pozisyonları kaçırdık’

Rizespor’un deneyimli teknik adamı Hikmet Karaman, Beşiktaş karşısında aldıkları 2-1’lik mağlubiyet sebebiyle üzgün olduklarını söyledi. Karaman, maç sonunda basın mensuplarına yaptığı açıklamada, “Deniz belki şu an kahramandı. Penaltıyı atsa, direkten dönen kafası gol olsa... Büyük takımlar karşısında net pozisyonları değerlendirmeniz lazım. Değerlendiremediğiniz zaman kaybedebiliyorsunuz” dedi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ