MENÜ

Bir yıldız adayının dramı!

Yaser Yıldız... Kartal'da kendisini gösterdi, büyük umutlarla Galatasaray'a transfer edildi. Aslan'da dikiş tutturamayan 23 yaşındaki futbolcu, daha sonra Bolu'yu tercih etti, fakat burada kabus dolu günler geçirdi.

Bir yıldız adayının dramı!

2007-2008 sezonunda Kartalspor’da inanılmaz bir patlama yaptıktan sonra Galatasaray’ın yolunu tutan Yaser Yıldız, Skibbe ve devamında Bülent Korkmaz yönetimindeki Aslan’da bir türlü beklediği şansı bulamamıştı. Daha sonra Manisaspor’a giden başarılı kanat oyuncusu, ardından pek çok Süper Lig takımından teklif olmasına rağmen kendisiyle çok ilgilenen Bank Asya 1. Lig temsilcisi Boluspor’un yolunu tuttu. Geçtiğimiz sezonun son bölümlerinde kolu 4 yerinden kırılmasına rağmen alçıyla sahaya çıkan ve her türlü fedakârlığı yapan Yaser Yıldız, bu sezon başında ise hayli sıkıntılı günler yaşadı. Boş mukaveleye imza atması söylenen 23 yaşındaki futbolcu, maddi şartların belli olmasını istedi. Ancak bu talebi reddedildi. Başkan Necip Çarıkçı oyuncusuna kulüp bulması gerektiğini belirtilirken, Yaser o süreçte yaşananları dile getirdi.

Haberin Devamı

‘Tesislere girmem yasaktı’

Yıldız futbolcu, “Şike olayının patladığı dönemde bonservisimi yüksek tuttular. İsteyen kulüpler oldu, ancak her seferinde yoluma taş koyuldu. Kulüpten kadro dışı kaldığıma dair kağıt geldi. İşin ilginci kağıtta tesislere de giremeyeceğim yazıyordu. Resmen futbol hayatım bitirilmek istendi. Kâbus dolu günler yaşadım. Son olarak da lisansım tescil ettirilmedi. Nasıl oldu da, bu konuyu gözden kaçırdılar bilmiyorum. Ben de olayı Futbol Federasyonu’na bildirdim ve haklı bulundum. Sözleşmem feshedildi, serbest kaldım. Ancak yarım sezon futbol oynamayacağım. Bunun hesabını kim verecek. Yaşadıklarımı bir ben, bir de Allah bilir. Şimdi idmanlarımı yapıp, devre arasında yeni bir sayfa açmak istiyorum” ifadelerini kullandı. Yaser’in Boluspor’dan sezon sonuna kadarki toplam ücret ve maç başını da alacağı iddia edildi.

Haberin Devamı

Safa Can Konuksever

YORUM YAZ