MENÜ

'Bir puan kazandık'

Fenerbahçe Teknik Direktörü Daum, Kayserispor karşısında kötü bir futbol sergilediklerini belirterek, “3 puan kaybeden değil bir puan kazanan taraftık” dedi.

'Bir puan kazandık'

Fenerbahçe, Kayserispor ile oynadığı maçta bir puanı güçlükle kurtarırken, teknik direktör Daum da Kayseri’de iki puan kaybetmediklerini aksine bir puan kazanan taraf olduklarını söyledi. Alman teknik adam, “Kayserisporlular daha çok koştu, daha fazla mücadele etti ve topla oynamayı daha çok isteyen taraftı. Bunun neticesinde bizden daha fazla pozisyon yakaladılar. Biz burada üç puan kaybetmedik, aksine bir puan kazandık. En iyi oyuncumuz da kalecimiz Volkan’dı. Çok iyi bir performans sergiledi. Kazandığımız bir puanda onun da çok büyük katkısı vardı” şeklinde konuştu.

‘Bahane aramıyoruz’
Alex oynamadığı için orta sahada diğer isimlere şans tanıdığını kaydeden Daum sözlerini şöyle tamamladı: Bahane aramak istemiyorum. Bu bizim sitilimiz değil. Alex olmayınca diğer arkadaşları oynuyor. Görevlerini yerine getirdiler. Bizim için son dakikaların takımı diyenler vardı. Gerçekten son dakikalarda iyi oynuyorduk ama bu kez olmadı. Önder’in sakatlığıyla ilgili olarak şu an için adale sakatlığı şeklinde olduğunu söyleyebilirim. Ama yine de gözlerim röntgen aleti gibi net göremez.

Haberin Devamı
YORUM YAZ