MENÜ

'Bir gün geri döneceğim'

Yaser Yıldız... Galatasaray'a büyük umutlarla geldi, sessiz sedasız gönderildi. 23 yaşındaki futbolcu, “Yeteneklerimin ve gücümün farkındayım. Kendime inanıyorum. Yeniden Sarı-Kırmızılı formayı giyeceğim” dedi.

'Bir gün geri döneceğim'

Henüz 20 yaşında Kartalspor’dan Galatasaray’a transfer oldu. Büyük beklentiler doğrultusunda 4 yıllık imza attı Yaser Yıldız. Ancak hem kulüpteki kötü gidiş, hem de dönem dönem yaşadığı sakatlıklar nedeniyle dikiş tutturamadı. Michael Skibbe yönetiminde takımda çok az forma şansı bulan Yaser, teknik direktörlük görevine Bülent Kormaz geldikten sonra unutuldu. Sezon sonunda Ufuk Ceylan transferinde Manisaspor’a gönderilen Yaser, daha sonra Boluspor forması giydi. Bolu’nun sözleşme uzatma teklifini geri çeviren 23 yaşındaki futbolcu, “Büyük fedakârlıklar yaparak gelmeme rağmen, bana hiç kolaylık sağlamıyorlar. Üstelik yıllık aldığım ücrette indirim istediler. Durum böyle olunca, tek seçeneğim gitmek oldu. Ancak bunun için de zorluk çıkarıyorlar” ifadesini kullandı.

Haberin Devamı

‘Bu sezon önemli’

“Yeteneğimden ve gücümden asla şüphem olmadı” diyen Yaser, “Çok çalışıyorum, kendime inanıyorum. Bu sezon benim için çok önemli. Patlama yapmak zorundayım. İnanıyorum ki Galatasaray’a bir gün geri döneceğim ve Sarı-Kırmızılı formayı giyeceğim” dedi.

YORUM YAZ