MENÜ

Bir gün daha olsa yetişirlerdi

Beşiktaş Sağlık Kurulu Başkanı Prof. Dr. Mete Düren açıkladı: Hocamızın da söylediği gibi zaman açısından rahat olsaydık Rüştü kesin yetişirdi, Nihat ve İbrahim Toraman'ın da oynama ihtimali olurdu.

Bir gün daha olsa yetişirlerdi

Beşiktaş, Süper Lig’deki sınavında Ankaragücü’nü 1-0 yenmiş, teknik direktör Mustafa Denizli ekranların karşısına geçip Türkiye Futbol Federasyonu’na önemli göndermelerde bulunmuştu. Kara Kartal için çok kritik olan Wolfsburg maçı öncesinde tecrübeli hoca, “2-3 günde bir maç oynamak kolay değil. Bu nedenle federasyondan bu maçın ya cuma günü ya da cumartesi erken saatlerde oynanmasını istedik. Ancak gelen yanıtı aklımız almadı. Avrupa’nın en önemli organizasyonunda Türkiye’yi temsil eden tek takım var: Beşiktaş! Federasyon bana bugün yardımcı olmayacaksa ne zaman yardımcı olacak...” ifadelerini kullanmıştı.

Haberin Devamı

Hocasını doğruladı
Ve Denizli’nin isteğinin ne kadar haklı olduğu dün bir kaz daha ortaya çıktı. Ne Rüştü, ne Nihat ne de İbrahim Toraman maça yetiştirilemedi. Konuyla ilgili en çarpıcı açıklamalardan biri de Beşiktaş Sağlık Kurulu Başkanı Mete Düren’den geldi. Düren, “Eğer vakit olsaydı Rüştü kesin yetişirdi, Nihat ve İbrahim Toraman’ın da oynama olasılığı olurdu” ifadeleriyle hocasına destek verip, federasyona mesaj gönderdi.

YORUM YAZ