MENÜ

Bir garip aşk hikayesi: Arda Turan

Başkan Ünal Aysal'ın iki gün üst üste Arda Turan hakkında bambaşka açıklamalar yapması spor kamuoyunu şaşırtırken, gözleri yeniden bu transfere çevirdi. Rotanın tekrar Madrid'e yönelmesinin ise tek bir nedeni var: Fatih Terim baskısı

Bir garip aşk hikayesi: Arda Turan

Galatasaray’da Arda Turan transferi tam anlamıyla yılan hikayesine döndü. Adı bir süredir ısrarlı bir şekilde Sarı-Kırmızılı kulüple anılan yıldız futbolcu, konuyla ilgili sitemkâr ifadeler kullanmıştı. Atletico’da artık rahat bırakılmak istediğini belirten Arda’nın ardından, başkan Ünal Aysal da 30 Temmuz 2013 itibariyle şu açıklamayı yapmıştı: “Atletico Madrid ile bu konu defalarca görüşüldü ama Gil Marin, ‘Biz Arda’yı satmak istemiyoruz’ deyince transfer sohbetini kestik.” Bu sözlerin hemen sonrasında Fatih Terim’le birlikte iftar yemeğine katılan Aysal, sadece 1 gün sonra, yani dün çok daha farklı bir konuşmaya imza attı. Aysal bu kez, “Arda’nın dönüşü olacaksa Galatasaray’a olacaktır. Atletico Madrid kulübü bu konuda çok hassas. Bu transferi fazla kurcalamamamızı rica ettiler. Ama her gün bu soru sorulduğuna göre kurcalamam gerekecek. Biraz daha bekleyelim” dedi.

Sistem değişimine hazır

Başkan’ın rotayı yeniden Madrid’e çevirmesine en büyük gerekçe olarak Fatih Terim baskısı gösteriliyor. Tecrübeli hoca, milli futbolcunun transferiyle birlikte oyun sistemini tamamen değiştirmeye bile hazır.

Haberin Devamı
YORUM YAZ