MENÜ

Bilic'ten transfer sinyali

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Biliç, ara trasfer sezonunda önemli hamleler yapabileceklerini söyledi.

Bilic'ten transfer sinyali

Ümraniye Nevzat Demir Tesislerinde gerçekleşen idman sonrası basın mensuplarıyla sohbet toplantısı yapan Hırvat hoca ilginç açıklamalarda bulundu.

KULÜP HER ŞEYİN ÜZERİNDE


Kavga ile ilgili:"İbrahim Toraman ve Sezer Öztürk konusu kapandı.Yaşananlardan üzgünüm. Kulüp benim de, futbolcularında, başkanın da, herşeyin üzerinde. Bu konu artık bitti"dedi.

NEDEN CEZA ALDIM HALA BİLMİYORUM


Bilic 3 maçlık ceza ile ilgili: "Yokluğum olumsuz etki yarattı diyemem..Oyuncu psikolojisini mutlaka etkilemiştir. Bende orada olmak istiyorum. 3 maçta birlikte değildik.Teknik ekip olarak çok iyi ekibimiz var.. Neden ceza aldım hala bilmiyorum "diye konuştu

İYİ BAŞLANGIÇ YAPTIK


Hırvat Teknik Adam 8 hafta ile ilgili, "Evet çok iyi başlangıç yaptık .8 maç 5 galibiyet 1 beraberlk. Genel değerlendirme iyi başlangıç" şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

TEK EKSİĞİMİZ GOLDÜ

Çaykur Rize maçı değerlendirmesinde, "Pazartesi zor koşullarda oynadık. Milli Takımdan gelen sakat oyuncular vardı, taraftar desteği yoktu. İyi bir rakibe karşı oynadık. Maçı kazanacak fırsat yakaladık, tek eksiğimiz goldü. Belki sonuç olarak hayal kirikliği yaşadik ama genel anlamda kötü değiliz" ifadelerini kullandı.

TRANSFER YAPABİLİRİZ

Transfer için açık kapı bırakan Beşiktaş Teknik Direktörü "Yeteri kadar zaman var transfer için. Dünyanın en güçlü takımları bile transfer döneminde hamleler yapıyor. Biz de yapabiliriz."dedi.

HAKEMLERDE KASIT OLDUĞUNA İNANMIYORUM

Futbol Federasyonu'nunca 3-0 hükmen mağlubiyetle tescil edilen olaylı Galatasaray maçı için ise "Tescili beklenen bir sonuçtu. 3-0'da, 2-1'de olabilirdi." diyen Hırvat hoca Türk hakemleriyle ilgili, "Hakemlerde insan. Zor bir iş yapıyorlar ve hataları herkes yapıyor. Şampiyonlar Ligi, Dünya kupasında da yapıyorlar. Kasıt olduğuna asla inanmıyorum"şeklinde düşüncelerini dile getirdi.

TAKIM SADECE OĞUZHAN'DAN İBARET DEĞİL


Takımın Oğuzhan Özyakup'tan ibaret olmadığına değine Slaven Biliç: "Oğuzhan'ın sakatlığı darbe sakatlığı. Önemli oyuncumuz ama takım Oğuzhan'dan ibaret değil. Galatasaray maçında Oğuzhan olmamasına rağmen iyiydik. Eskişehir'de zor atmosferde kazandık. Çaykur Rizespor maçinda da kötü oynamadik. Tek mutlu olmadığım maç Antalyaspor karşılaması."dedi.

TÜRK MİLLİ TAKIMI ŞANSINI ÖNCEKİ MAÇLARDA KAYBETTİ


Biliç, Milli Takım ile ilgili soruyu ise "Milli maçtan önce kampı ziyaret ettim. Önemli bir maçtı .5 oyuncum ve teknik ekibe şans diledim. Türkiye şansını Hollanda'da kaybetmedi önceki maçlarda kaybettti. Üst üste 3 defa büyük bir turnuva dışında kalmak elbette böyle bir ülke için üzücü"diyerek cevapladı.

İzlanda- Hırvatistan eşleşmesi içinse "Güzel eşleşme. Fransa, İsveç, Romanya olabilirdi. Yine de ne olursa olsun ciddi rakip. Kasım ayında hava şartları belli olmaz ama biz favoriyiz" diye konuşarak sohbet toplantısını bitirdi.

DHA

YORUM YAZ