MENÜ

Bilic yeni bir seri başlatmayı hedefliyor

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, futbolcularıyla yaptığı toplantıda Başakşehir'in çok güçlü ve tehlikeli bir takım olduğuna dikkat çekti, “Rakibimize özellikle orta sahada boşluk bırakmamalıyız. Şampiyonluk yarışı şimdi yeniden başlıyor. Kazanıp yeni bir sayfa açalım” dedi.

Bilic yeni bir seri başlatmayı hedefliyor

Fenerbahçe yenilgisinin yaralarını milli arada sarmaya çalışan Beşiktaş bugün Başakşehir karşısında kritik bir üç puan mücadelesi verecek.

Kritik maçı kazanarak yeni bir galibiyet serisi başlatmak isteyen Teknik Direktör Slaven Bilic, futbolcularından kalan haftalara bütün olarak değil maç maç bakmalarını istedi.

Kalan 9 maçta 9 galibiyet hedefinin takım üzerinde baskı oluşturacağını düşünen Bilic’in bu nedenle tedbirli davrandığı belirlendi. Başakşehir’in güçlü ve tehlikeli bir rakip olduğunu oyuncularına aktaran Hırvat hoca bu tür karşılaşmaların zafere giden yolda kırılma noktaları olduğuna dikkat çekti.

Başakşehir’i rövanşta da yenmeleri halinde yeni bir sayfa açacaklarını vurgulayan Bilic’in, “Bireysel hatalara dikkat etmeliyiz. Birbirinizin boşluklarını kapatmaya çalışın. Rakibin orta sahası çok güçlü ve bu bölgede boşluk bırakmayın. Ceza sahamız önünde ise gereksiz fauller yapmayın. Duran toplarda savunma anlamında sıkıntı yaşıyoruz. Şampiyonluk yarışı yeniden başlıyor. Yarışa galibiyetle başlamak bizi özgüven açısından üst seviyeye çıkarır. Artık her maçımız final. Kalan haftalarda hepimiz çok iyi hazırlanmalıyız” ifadelerini kullandığı kaydedildi.

Fenerbahçe derbisinin ardından, “Şampiyonluk mücadelesi yeniden başlıyor. Son 9 haftada çılgınca bir yarış olacak” diyen Slaven Bilic, Başakşehir maçıyla yeni bir galibiyet serisi başlatmanın hesaplarını yapıyor.

(Milliyet)

Haberin Devamı
YORUM YAZ