MENÜ

Bilic: Beraberlik adil sonuç

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, Başakşehir maçı sonrası açıklamalar yaptı.

Bilic: Beraberlik adil sonuç

Spor Toto Süper Lig'de 26. haftanın kapanış maçında konuk ettiği İstanbul Başakşehir ile 0-0 berabere kalan Beşiktaş'ta teknik patron Slaven Bilic, önemli açıklamalarda bulundu.

Fatih Terim Stadı
'ndaki kritik müsabakanın ardından yayıncı kuruluşun sorularını cevaplayan Siyah-Beyazlılar'ın Hırvat hocası, "İyi bir takıma, sahada iyi bir şekilde organize olan bir rakibe karşı 2 puan bıraktık. İlk yarıda yakaladığımız 2 net pozisyondan faydalanamadık. İkinci devrede ise sistemimizi değiştirdik. İki forvet oynadık. Son bölümlerde de Kerim hamlesini yaptık. Doğrusunu söylemek gerekirse beraberlik adil bir sonuç oldu" diye konuştu.

'Yeteri kadar tehlikeli değildik'

Tecrübeli teknik adam, kazanmak için her şeyi denediklerini vurgulayarak, "Yeteri kadar denemedik diyemeyiz. Son dakikaya kadar savaştık. Yaptığımız oyuncu değişiklikleriyle de bunu ortaya koyduk. Yeteri kadar tehlikeli değildik. Son anlarda ise oyun ikiye bölündü. Bir tarafta 5'e 5, diğer tarafta 5'e 5 oldu" ifadelerini kullandı.

Kara Kartal
'ın teknik direktör Bilic'in bu açıklamaları sonrası Siyah-Beyazlı taraftarlar, sosyal medyada Hırvat hocaya tepki gösterdi.

Olcay Şahan imzayı attı


'Bence penaltıydı ama hakemi suçlayamam'

Penaltı pozisyonunu değerlendiren Hırvat çalıştırıcı, "O pozisyon bana da penaltı gibi geldi. Rakibin kolu doğal açık pozisyonda değildi. Hakemi suçlayamam. Oyunun akıcı şekilde gitmesini sağladı. Biz kazanamadıysak kesinlikle bununla ilgili suçlayamam" ifadelerini kullandı. İstanbul Başakşehir karşısındaki sorunlarının önde kalitelerini ortaya koyamamak olduğunu vurgulayan Bilic, şunları kaydetti:

"Birçok maç oynadık ama Fenerbahçe karşılaşmasından sonra iki haftalık milli takım arası vardı. Ondan sonraki arada maça çıktık. İstanbul Başakşehir iyi organize olan takım. Rakibe çok pozisyon veren bir takım değil, çok gol yiyen bir takım değil. Onların özellikle kontra atakta bazı oyuncuları bizimkilerden daha canlı göründü. Bu akşamki sorun fizik kondisyonla ilgili değildi. Sorun, önde yeterli kaliteyi koyamamamızdı. İyi antrenmanlar yaptık, sağlam durumdaydık. Milli takımdan da oyuncular sağlam döndü."

'Fenerbahçe'ye yapılan saldırı şok etkisi yarattı'

Fenerbahçe Futbol Takımı’nı taşıyan otobüse yapılan silahlı saldırıyı da değerlendiren Slaven Bilic, şunları söyledi:

"Bu haber, olay sadece Türkiye’de değil, tüm Avrupa’da ve dünyada şok etkisi yarattı. Birçok telefon aldım. Arayanlar da sporla ilgili gazeteciler değil, siyasetle ve gündem meseleleriyle ilgilenen gazetecilerdi. Büyük üzüntü yarattı. Burada konuşulan senaryolar gerçekten ürkütücü hale geliyor. Şoför ve ailesi için üzgünüz. Otobüste bulunan oyuncular, teknik ekip ve destek ekibi için üzgünüz. Futbolla yakından uzaktan alakası yok. Desteğimiz onlarla beraber. Korkmalarını ve kendilerini güvende hissetmemelerini doğal karşılıyorum."

Haberin Devamı
YORUM YAZ