MENÜ

Bilic baskı altında

Geçtiğimiz sene West Ham United'da göreve başlayan Slaven Bilic, ligi 7.likle tamamlamış ve önümüzdeki sezon için beklentileri arttırmıştı. Ancak Hırvat teknik adam, kötü gidişatını sürdüren takımındaki geleceği konusunda endişeli.

Bilic baskı altında

11 puanla Premier Lig'in 17. srasında bulunan West Ham United'da baskı, teknik adam Slaven Bilic'in üstünde. Bu sezon başında kulüple anlaşma uzatması beklenen Hırvat teknik adam üstüste alınan kötü sonuçlar üzerine takımını küme düşme hattından bir türlü uzaklaşamamıştı.

Geçen seneki performasının yanından geçemeyen Londra ekibinin taraftarı bu duruma oldukça tepkili. Fikstüre göre daha önünde Manchester United, Arsenal ve Liverpool karşılaşmaları olan West Ham, yola Bilic'le devam etme konusunda çekimser.

Yönetim kanadı deneyimli teknik adamın gönderilmesini ve yerine Eddie Howe, Roberto Mancini, Rudi Garcia ya da Rafa Benitez'in getirilmesi gerektiğini düşünüyor.

İşte Beşiktaş'ın Benfica maçı 11'i

Takımın sahipleri David Sullivan ve David Gold'un menejerlerinin işine son vermeyi sevmediği biliniyor. Ancak Londra Olimpiyat Stadı'nı yeni açan büyük patronların küme düşmeyi risk konusu bile yapmak istemedikleri belirtilerek Hırvat hocanın işine son verilebileceği iddia edildi.

Ancak taraftarlar, kötü gidişatın sorumlusunu tamamen Bilic olarak görmüyor. Yazın gerçekleştirilen transferlerin verimsiz olaması, Londralıların özellikle Juventus'tan gelen Simone Zaza ve Beşiktaş'lı Gökhan Töre'den memnun olmaması başarısızlığın nedenlerinden biri olarak görülüyor.

İngiliz basını, Sullivan ve Gold'un Bilic'e bir şans daha tanıyacağını iddia etti. Ara transfer dönemine kadar takımın gidişatını izleyecek olan patronlar aynı zamanda oyuncuları için gelen teklifleri de değerlendirme kararı aldı.

Büke Narin/Fanatik.com.tr


Payet attı, Bilic canlı yayında çıldırdı!

Haberin Devamı
YORUM YAZ