MENÜ

Biletler 3 TL Trabzonlu evde!

Yönetim, üst üste gelen kötü sonuçlar ve kritik süreci göz önünde bulundurarak bilet fiyatlarını olabilecek en alt seviyeye kadar indirdi. Fakat bu bile Trabzonspor taraftarını Avni Aker’e çekmeye yetmedi, statta büyük boşluklar vardı.

Biletler 3 TL Trabzonlu evde!

Trabzonspor’un içinden geçtiği sıkıntılı süreç yönetimi de harekete geçirmiş ve Bordo- Mavili idareciler bir süredir Trabzon’da adeta üs kurmuştu. Karadeniz ekibinin kurmayları bununla da kalmadı ve kenti de takımın arkasında kenetleyebilmek için bilet fiyatlarında düzenlemeye gitti. Bunun paralelinde Mersin İdman Yurdu maçının biletlerinin ücreti, olabilecek en alt seviyeye, 3 TL’ye kadar çekildi. Ancak bu adım bile uzun süredir takıma tepkili olan ve büyük maçlar dışında stadı doldurmayan taraftarı etkilemedi. Avni Aker Stadı’nda yine önemli boşluklar göze çarptı.

Gelenler coşkuluydu

Mersin İdman Yurdu, Beşiktaş ve Sivasspor’dan oluşan zor serinin ilk maçında takımının yanında olmak için stada gelen Bordo-Mavili taraftarların coşkusu ise hayli yüksekti. 90 dakika boyunca susmayan tribünler, golle birlikte rahat bir nefes alırken, mücadelenin ardından da futbolcularını tribünlere çağırarak bir kez daha kutlamayı ihmal etmedi.

Beşiktaş da 3 TL!

Yönetim, sadece Mersin İdman Yurdu mücadelesinin değil, Beşiktaş maçının bilet fiyatlarında da indirim yaptı. Buna göre çarşamba günü Avni Aker’de oynanacak olan erteleme mücadelesini izlemek isteyenler 3 TL’den başlayan fiyatlarla takımını destekleyebilecek. Beşiktaş sınavına taraftarların ilgisinin dün geceye oranla daha yüksek olması bekleniyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ