MENÜ

Bilal Kısa: Uzun zamandır bu maçı bekliyorduk

Akhisarspor'un akım kaptanı Bilal Kısa da karşılaşma öncesinde iddialı konuştu. Kesinlikle galibiyeti istediklerini dile getiren 35 yaşındaki futbolcu, “Akhisar şehri ve oyuncular için bu maç çok önemli. Biz de bunun bilincindeyiz. Lige çok iyi başlangıç yapmadık. Ama bu maçı ayrı tutmamız gerekiyor. Uzun zamandır bu maçı bekliyorduk.'' diye konuştu.

Bilal Kısa: Uzun zamandır bu maçı bekliyorduk

UEFA Avrupa Ligi J Grubu'nda Rusya'nın Krasnodar ekibini konuk edecek Akhisarspor'un futbolcusu Bilal Kısa, Spor Toto Akhisar Stadı'nda düzenlenen basın toplantısında gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Haberin Devamı

Süper Lig'e istedikleri gibi başlamadıklarını kaydeden Bilal Kısa, "Uzun zamandır bu maçı bekliyorduk. Ligi bir kenara koyup yarınki oynayacağımız maça konsantrasyon sağladık. İyi bir ekiple oynuyoruz ama kendi evimizde taraftarlarımızla bir olup onların da desteğiyle iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz." diye konuştu.

Bilal, bu seviyelerde oynamanın zor olduğunu belirterek, "İnşallah hep beraber taraftarlarımızla yarın hem ligde aldığımız kötü sonuçları telafi etmek hem de güzel oyunla buradan 3 puanla ayrılmak istiyoruz." ifadesini kullandı.

Krasnodar karşısında alacakları galibiyetin yeni bir sayfa açmalarını sağlayacağını vurgulayan Bilal, şunları kaydetti:

"Bizim için lazım olan 3 puanı almamız, öz güven kazanmamız için bu maç başlangıç olabilir. Buradan alacağımız 3 puan bizi üst seviyelere taşıyabilir. Tarihimizde ilk defa oynuyoruz, grupta güçlü takımlar var. Ben inanıyorum ki grupta takımlar arasında bir fark yok. Bu gruptan çıkabileceğimizi düşünüyorum. Kendi sahamızda taraftarımız önünde oynayacağız, bu yüzden alınacak galibiyet bizim için sürpriz olmaz."

YORUM YAZ