MENÜ

Beterin Be"Terry" var

Ünlü golfçü Woods gibi İngiliz yıldızın da eşini, birçok kadınla aldattığı ortaya çıktı. İngiltere'nin kaptanı, 25 milyon Pound'luk sponsorluk anlaşmalarını kaybedebilir.

Beterin Be"Terry" var

2009 son ayında ABD’li golfçü Tiger Woods’un yaşadığı seks skandalı gündemdeki yerini korurken, İngiltere’de Chelsea’nin kaptanı John Terry’nin eski takım arkadaşının kız arkadaşıyla yaşadığı yasak ilişki, Ada’da gündeme bomba gibi düştü. İngiltere’nin de kaptanlığını yapan Terry’nin eşi Toni’nin, iki çocuğu ile birlikte evi terk ettiği ve boşanma davası açacağı ifade edildi. Olayın ortaya çıkması sonrası İngiliz basını, Terry’nin şu ana kadar 12 farklı kadınla gizli aşk yaşadığını yazdı.

Son karar Capello’nun

Chelsea’den haftalık 170 bin Pound (408 bin TL) kazanan 29 yaşındaki savunmacının, 25 milyon Pound (60 milyon TL) değerindeki sponsorluk anlaşmalarını da kaybetme tehlikesiyle karşı karşıya olduğu ifade edildi. Bridge’in eski kız arkadaşı olan Vanessa Perroncel’den çocuk aldırdığı öne sürülen Terry’nin milli takım kariyeri ise hala karanlık! Spor Bakanlığı konuyu Federasyon’a bırakırken, son kararı teknik direktör Capello’nun vereceği belirtildi.

Haberin Devamı

YORUM YAZ