MENÜ

Beşiktaş'tan sürpriz transfer hamlesi: Bongani Zungu

Yaz transfer döneminde şu ana dek yalnızca Tyler Boyd ve Douglas'a imza attırabilen Beşiktaş'ın Fransa Ligue 1 ekiplerinden Amiens'da forma giyen Güney Afrikalı orta saha oyuncusu Bongani Zungu ile ilgilendiği öne sürüldü.

Beşiktaş'tan sürpriz transfer hamlesi: Bongani Zungu

Yaz transfer döneminde şu ana dek yalnızca Tyler Boyd ve Douglas'a imza attırabilen Beşiktaş'la ilgili sürpriz bir transfer iddiası geldi. Güney Afrika'da haftalık olarak yayım yapan futbol dergisi Soccer Laduma, Siyah Beyazlı kulübün Fransa Ligue 1 ekiplerinden Amiens'da forma giyen orta saha oyuncusu Bongani Zungu'yla ilgilendiğini öne sürdü.

Haberin Devamı

Derginin okuyucularıyla paylaştığı özel haberinde Beşiktaş yönetiminin sözleşmesi 2021 yazında bitecek Zungu'yu kadrosuna katmayı çok istediği ve Amiens kulübüne oyuncunun durumunu sorduğu ifade edildi. 26 yaşındaki futbolcu, ülkesi Güney Afrika'nın çeyrek finalde elendiği Afrika Uluslar Kupası'nda gösterdiği performansla büyük beğeni toplamıştı.

Öte yandan Zungu'nun hakkında çıkan bu haberin ardından Beşiktaş'ı Instagram'dan takibe alması ve kendisine gönderilen yüzlerce "Come to Beşiktaş (Beşiktaş'a gel)" yorumunu beğenmesi, transfer dedikodularını iyiden iyiye arttırdı.

Yunus DİLBER / Fanatik Dış Haberler

YORUM YAZ