MENÜ

Beşiktaş'tan son dakika kararı! Sahaya iniyorlar...

Yönetim ile teknik heyetin bir araya geldiği toplantıda oyuncuların aralarındaki mesafeyi koruyarak kondisyon programının yanı sıra topla çalışma yapabilecekleri konusunda görüş birliğine varıldı. 20 yaşından küçük isimler ise bu programa dahil edilmeyecek

Beşiktaş'tan son dakika kararı! Sahaya iniyorlar...

Koronavirüs salgını nedeniyle tüm Avrupa’da olduğu gibi Süper Lig de tatil edilirken, evden çıkamayan Beşiktaşlı futbolcular için siyah-beyazlı yönetim ile teknik heyet sürpriz bir antrenman planlaması yaptı.

Haberin Devamı

Milliyet'in haberine göre; geçtiğimiz günlerde tesislerde sosyal mesafeyi koruyarak bir araya gelen yönetim ve teknik heyetin, futbolcuların gruplar halinde sahada antrenman yapabilmesini sağlayacak bir planlama üzerinde konuştukları ortaya çıktı. Bir süredir evde bireysel çalışmalarını yapan siyah-beyazlı oyuncular için 2 veya 3’erli gruplar halinde birbirlerine yakın olmadan yapılabilecek antrenmanların düşünüldüğü ifade edildi.

Haberin Devamı

Önümüzdeki hafta hayata geçecek!

Devletin aldığı kararların yanı sıra Gençlik ve Spor Bakanlığı, Bilim Kurulu ve Türkiye Futbol Federasyonu’nun çizdiği yol haritasına göre hareket edecek olan yönetimin, bu planlamayı önümüzdeki hafta hayata geçirmeye çalışacağı bildirildi. Virüs salgınını kontrol altında tutmak için alınacak tedbirler kapsamında, 20 yaş altındaki genç oyuncularını bu antrenman programlarına dahil etmeyecek olan yönetim, ligler Haziran ayında başlayacakmış gibi çalışmalarına hız verdi.

3 kişinin yer alacağı idmanlar

Topla çalışma, şut çalışması, uzun mesafe düz koşu ve kondisyon çalışmaları gibi iki ya da üç kişinin yer alabileceği antremanları uygulatmak isteyen siyah-beyazlılar, tesislerdeki personel sayısını ise belli bir sayıda tutacak. Tesislerin hijyen kurallarını aksatmayan yönetim, bu konuda daha detaylı bilgileri önümüzdeki günlerde futbolcularla paylaşacak.

YORUM YAZ