MENÜ

"Beşiktaş'tan daha çok Fenerbahçe'ye faydası oldu"

Süper Lig'in 23. haftasında Fenerbahçe, Vodafone Park'ta Beşiktaş'a konuk oldu. Sarı-lacivertliler, ilk yarısını 3-0 geride kapattığı karşılaşmadan 3-3'lük skorla ayrıldı. Tivibu Spor'da yayınlanan 'Orta Nokta' programında konuşan yazarımız Ali Ece, Beşiktaş - Fenerbahçe maçını değerlendirdi. Çok güzel bir derbi olduğunu ifade eden Ali Ece, Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal'ı da tebrik etti.

Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında Beşiktaş'la Fenerbahçe karşı karşıya geldi. Vodafone Park'ta oynanan mücadelenin ilk yarısı 3-0 Beşiktaş'ın üstünlüğüyle tamamlanırken, derbinin ikinci yarısında Fenerbahçe muhteşem bir geri dönüşe imza atarak skoru 3-3'e getirdi ve sahadan bir puanla ayrıldı.

Haberin Devamı

Tivibu Spor'da yayınlanan 'Orta Nokta' programında konuşan yazarımız Ali Ece, Beşiktaş - Fenerbahçe maçını değerlendirdi.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal'ı tebrik eden Ali Ece, "Tarihi geri dönüşlerden biri. Sadece Türkiye'de değil, dünya futbolunda. Ayrıca ligde şöyle beş maç daha oynansın yurtdışından daha fazla ilgi görür. Gerçekten çok güzel bir derbi. Nefes kesen zevk veren bir derbi." dedi.

Beşiktaş'ın bir kere pozisyon vermeye başladığı zaman sürekli pozisyon verdiğini ifade eden Ali Ece, "Bu sezon Beşiktaş'ın en büyük zayıflıklarından biri bu. İlk golde hem Mirin hem de Vida'nın hatası var." dedi.

Beşiktaş forması giyen Lens'in Fenerbahçe maçındaki performansını değerlendiren Ali Ece, "Çok kötü bir performans yine Lens'te. Caner girdi, Fenerbahçe'ye daha çok faydası oldu" dedi.

YORUM YAZ