MENÜ

Beşiktaş'tan çifte transfer bombası! Mandzukic ve Marcelo...

Beşiktaş'ta PAOK'a karşı alınan Şampiyonlar Ligi mağlubiyeti moralleri alt üst ederken, yönetim bir yandan transfer çalışmalarını hızlandırdı. Teknik direktör Sergen Yalçın'ın raporu doğrultusunda önceliği stoper ve santrafor mevkisine ayıran siyah beyazlı ekip, rotayı dünya yıldızı golcü Mario Mandzukic ve eski stoperi Marcelo Guedes'e çevirdi. Beşiktaş'La ilgili detaylı haberimize YouTube kanalımızdan ulaşabilirsiniz.

Beşiktaş'tan çifte transfer bombası! Mandzukic ve Marcelo...

Haberin Devamı

Beşiktaş’ın 2020-2021 sezonu kadrosu belli oldu. Beşiktaş’ta transfer gündemi, görüşülen oyuncular, gelenler ve gidecek yıldızların hepsinin detaylı analizini videoda bulabilirsiniz. Fabrice N’Sakala, Welinton, Bernard Mensah ve Atakan Üner gibi biten transferlerin dışında Beşiktaş: 1 Santrafor, 1 On numara, 1 Kanat, 1 Kaleci ve 1 stoper transferi yaparak 2020/2021 sezonu için şampiyonluk şansını zorlayacak. Beşiktaş transfer dönemi için; Mario Mandzukic, Marcelo Guedes, Jordan Ibe ve Karlsdrop gibi isimleri kadrosuna dahil etmek için uğraşlar veriyor.

KANALA ABONE OLMAK İÇİN BURAYA TIKLAYINIZ

FANATİK YOUTUBE KANALINDA NELER VAR?

Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor başta olmak üzere Süper Lig takımlarının haberleri ile futbol okuyucu/izleyicilerine içerikler sunan Fanatik youtube hesabı; 1. lig, 2. lig, alt ligler, Euroleague ve NBA için de kullanıcıları ile buluşuyor.

YORUM YAZ