MENÜ

Beşiktaş'tan Babel'e zamlı sözleşme!

Yönetim sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Babel için kolları sıvadı. Başta Flamengo olmak üzere birçok kulübün listesinde olan 32 yaşındaki yıldıza 400 bin Euro zam verilecek. Yeni kontrat devre arasına kadar yapılacak.

Beşiktaş'tan Babel'e zamlı sözleşme!

Beşiktaş'ta Babel seferberliği... Siyah- Beyazlı yönetim sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Hollandalı stara Brezilya takımı Flamengo'nun kancayı atması üzerine harekete geçti. Yılda 2.1 milyon Euro alan Ryan Babel'i kaybetmek istemeyen yönetimin Hollandalı yıldız için fedakarlık yapacağı öne sürüldü.

Haberin Devamı

2.5 MİLYON EURO ÖNERİLECEK

Bu sezon forma giydiği 14 resmi maçta 6 gol, 1 asistlik performans sergileyen Babel'e devre arasına kadar sözleşme imzalatmak isteyen yönetim yıldız oyuncuya yıllık 2.5 milyon Euro önerecek.

BİRÇOK TAKIMDAN TEKLİF VAR

Hollanda'nın Almanya ile oynadığı maçta da farklı galibiyette büyük rol oynayan Babel'e Flamengo dışında da teklif olduğu öğrenildi.

GÜNEŞ KALMASINI İSTEDİ

Başkan Fikret Orman'ın Şenol Güneş'le Babel için bir durum değerlendirmesi yaptığı ortaya çıktı. Güneş'in, "Babel'i kaybetmezsek çok iyi olur" dediği öne sürüldü.

Kaynak: Takvim

YORUM YAZ