MENÜ

Beşiktaş'ta yönetim de havaya girdi

Siyah-Beyazlılar’ın Vodafone Park’ta dün akşam Denizlispor’u 3-0’lık net skorla devirmesi, Başkan Ahmet Nur Çebi ve kurmaylarını da mest etti. Mücadeleyi locada izleyen Başkan ve yöneticiler, etkili futbolla gelen zaferin ardından 3 puanı, Kartal Pençesi pozu vererek kutladı.

Beşiktaş'ta yönetim de havaya girdi

Spor Toto Süper Lig’de 27. hafta mücadelesinde dün akşam Denizlispor’u ağırlayan Kara Kartal, rakibini 3-0’lık skorla geçti. Oyunun başından sonuna kadar konuk ekip üzerinde etkisini hissettiren Siyah-Beyazlılar, ilk yarıda buldukları gollerle zafere uzandı. Cyle Larin, Vincent Aboubakar ve Adem Ljajic’in sayılarıyla galibiyete uzanan Beşiktaş’ta, 90 dakika sonunda yönetim de adeta mest oldu. Karşılaşmayı Vodafone Park’taki locasında kurmaylarıyla birlikte takip eden Başkan Ahmet Nur Çebi, oyunun 3-0’lık skorla tamamlanması sonrasında sevincini doyasıya yaşadı.

Haberin Devamı

Tam desteğe devam

Son düdüğün ardından yöneticilerle birlikte Kartal Pençesi pozu veren Çebi, bu anın görüntüsünü sosyal medya hesaplarından paylaştı. Takımdaki pozitif hava, yönetime de aynı şekilde yansıdı. Ligde 28. hafta karşılaşmasında salı günü Yeni Malatyaspor’a deplasmanda konuk olacak Beşiktaş’ta, idareciler de bu mücadelede yine tam kadro tribünde olacak.

YORUM YAZ