MENÜ

Beşiktaş'ta yeni sezona yeni Lens!

Beşiktaş’ta geçen sezonki performansıyla eleştirilen Jeremain Lens, Slovakya ve Avusturya kamplarının ardından adeta küllerinden doğdu. B36 Torshavn karşılaşmasında etkili futbolunu klas bir golle süsleyen Lens, forma yarışında yer aldığını gösterdi.

Beşiktaş'ta yeni sezona yeni Lens!

Beşiktaş’ın geçen sezon İngiliz ekibi Sunderland’ten 4 milyon Euro karşılığında kadrosuna kattığı Jeremain Lens, Siyah- Beyazlılar’da ortaya koyduğu performansla beklenenin altında kalmıştı.30 yaşındaki kanat oyuncusu, 32 karşılaşmada görev yapıp 4 gol ve 4 asistlik bir görüntü ortaya koymuştu. Bu durumdan dolayı zaman zaman Beşiktaş taraftarının da tepkisini çeken hatta takımdan gönderilmesi bile gündeme gelen Hollandalı futbolcu, adeta küllerinden doğdu.

Haberin Devamı

Kamp sürecinin yıldızıydı

Yeni sezon hazırlıkları öncesinde teknik direktör Şenol Güneş’le bir görüşme gerçekleştiren ve Siyah- Beyazlı formayla yola devam etmek istediğini belirtip hocasından şans isteyen deneyimli oyuncu, Güneş’ten olumlu yanıt gelmesi sonrasında uçuşa geçti.

Siyah-Beyazlılar’ın Slovakya ve Avusturya kamplarında sergilediği etkili futbolla adeta eski görüntüsünü unutturan 30 yaşındaki futbolcu, iyi bir hazırlık kampı geçirdi. Özellikle son vuruşları konusunda bireysel olarak çalışma yapan Lens, hazırlıklarının karşılığını kısa süre içerisinde aldı.

Maç sonu övgüyü kaptı

Kara Kartal’ın önceki akşam UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme maçında B36 Torshavn’la deplasmanda oynadığı karşılaşmaya damgasını vuran Lens, attığı şık golle kalitesini gösterdi. Maç sonunda teknik direktör Şenol Güneş’ten övgüyü kapan Lens, forma yarışında sonuna kadar yer alacağını ispat etti.

Haberin Devamı

Ryan Babel ümit verdi

Beşiktaş’ın yeni sezon hazırlıklarına yeni imajıyla katılan Ryan Babel, Siyah- Beyazlılar’ın, önceki akşam B36 Torshavn’la oynadığı karşılaşmada 90 dakika sahada kalmıştı. Takımına skor katkısında bulunamasa da hırslı ve mücadeleci görüntüsüyle dikkat çeken Babel, yeni sezon için umut verdi.

Gary Medel uçuşta!

B36 Torshavn mücadelesinde 3’lü orta saha hattının ortasında görev yapan Gary Medel, Faroe Adaları ekibi karşısında sergilediği başarılı görüntüyle dikkat çekmişti. 1,71’lik boyuna rağmen rakip takım oyuncularıyla hava topu mücadelesine girmekten çekinmeyen Şilili futbolcu, karşılaşma sonrasında hocası Şenol Güneş’ten övgüyü kaptı.

Gökhan Gönül hızlı başladı

Siyah-Beyazlılar’ın başarılı sağ beki Gökhan Gönül, Beşiktaş’ın B36 Torshavn’ı 2- 0’lık skorla geçtiği mücadelede takımına 1 gollük katkı sağlamıştı. İyi bir yeni sezon hazırlık kampı geçirdiğini ispat eden deneyimli futbolcu, yeni sezonda da ilk 11’deki yerini koruyacağını bu karşılaşmadaki görüntüsüyle ispatladı.

YORUM YAZ