MENÜ

Beşiktaş'ta son iddia Neto!

Kaleci arayışlarını sürdüren Beşiktaş'ta son olarak Juventus'lu Neto gündeme geldi.

Beşiktaş'ta son iddia Neto!



NTV Spor'un haberine göre; Beşiktaş, yeni kalecisini İtalya'da buldu... Siyah-beyazlılar Juventus forması giyen Brezilyalı file bekçisi Norberto Murara Neto'yu sezon sonuna kadar kiralamak için temaslarını sürdürüyor.

İkinci yarı öncesi kadrosuna bir kaleci katmak için yoğun çaba harcayan yönetim, son olarak Neto'da karar kıldı.

26 yaşındaki file bekçisini 6 aylığına kirala konusunda Juventus ile bir süre önce temasa geçen siyah beyazlılar, görüşmelerde aşama kaydetmeye başladı.

Bu sezon sadece 2 kez Juventus forması giyen Neto, daha fazla oynama isteği nedeniyle Beşiktaş'ın teklifine sıcak bakıyor. İtalyan ekibi ile kiralama bedeli konusunda anlaşmaya varılması halinde transferin satın alma opsiyonu ile birlikte önümüzdeki hafta noktalanması tahmin ediliyor.

5 sezon kalesini koruduğu Fiorentina'dan bu sezon başında bedelisiz olarak Juventus'a transfer olan 1.92 boyundaki Neto, daha önce Brezilya ekibi Atletico Paranaense forması giydi.

Beşiktaş, Neto'nun yanı sıra Milan'dan Diego Lopez, Dnipro'da Denys Boyko, Arsenal'den David Ospina ve Uruguay'ın Defensor takımından Martin Campana için de temaslarına devam ediyor.

Neto transferinde sorun çıkması durumunda Lopez, Ospina Campana veya Boyko için oyuncuların kulüpleri ile görüşmeler yeniden hız kazanacak.


Trabzonspor'da ayrılık! İşte N'Doye'un yeni adresi

Haberin Devamı
YORUM YAZ