MENÜ

Beşiktaş'ta son dakika Vida gelişmesi

Beşiktaş sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Domagoj Vida ile yeni kontrat imzalamaya hazırlanıyor. Maliyeti sebebiyle gündemden düşmeyen Domagoj Vida, son dakika sürprizi yaşanmazsa 2 yıl daha Siyah-Beyazlı formayı giyecek. Hatırlanacağı üzere maaşında indirime yanaşmayan tecrübeli savunmacı ile uzun süre yollar ayrılmak istenmiş ancak transfere oyuncunun yüksek maaşı engel olmuştu.

Beşiktaş'ta son dakika Vida gelişmesi

Beşiktaş 2017-18 sezonunun devre arasında transfer ettiği Domagoj Vida'nın sözleşmesini uzatmaya hazırlanıyor. Kontratı sezon sonunda bitecek olan 32 yaşındaki Domagoj Vida ile görüşmelerde son aşamaya gelinirken ufak pürüzlerin giderilmesinin ardından oyuncuyla 2 yıllık yeni sözleşme imzalanacak. Siyah-Beyazlılardan yıllık 3,7 milyon euro kazanan Vida'nın yeni kontratla birlikte yaklaşık 1,7 milyon euro gibi bir ücret alması bekleniyor.

Haberin Devamı

DOMAGOJ VIDA UZUN SÜRE GÖNDERİLMEK İSTENMİŞTİ

Hatırlanacağı üzere Beşiktaş, maliyeti sebebiyle manşetlerden düşmeyen Domagoj Vida ile uzun süre maaş indirimi için görüşmeler yapmış, oyuncu 'Feda' demeyince gönderilmek istenmişti. Hırvat stopere birçok talip çıksa da transfere futbolcunun aldığı yüksek maaş engel olmuştu.

VIDA'DAN 15 GOL 3 ASİSTLİK KATKI

Beşiktaş formasıyla tüm kulvarlarda 141 maça çıkan Domagoj Vida, 15 gol 3 asistlik performans sergiledi. (Akşam)

YORUM YAZ