MENÜ

Beşiktaş'ta Serdar Saatçı, 9 maç sonra ilk 11'de

Beşiktaş'ta Medipol Başakşehir mücadelesinde savunmanın ortasında Welinton ve Serdar Saatçı görev aldı. Serdar, bu maçla birlikte 9 maç aranın ardından bir karşılaşmaya 11'de başladı.

Beşiktaş'ta Serdar Saatçı, 9 maç sonra ilk 11'de

Beşiktaş'ın Medipol Başakşehir'i konuk ettiği karşılaşmaya Serdar Saatçı ilk 11'de başladı. Genç savunmacı, bu maçla birlikte 9 maç aranın ardından bir karşılaşmaya 11'de başladı. Serdar, son olarak kupada oynanan Altay maçına 11'de başlamıştı. Serdar Saatçı'nın ligde 11 oynadığı maç ise 16'ncı haftada 4-2 kazanılan Yukatel Kayserispor mücadelesiydi.

Haberin Devamı

STOPER TANDEMİ DEĞİŞTİ

Beşiktaş'ta Medipol Başakşehir mücadelesinde savunmanın ortasında Welinton ve Serdar Saatçı görev aldı. Beşiktaş Teknik Direktörü Önder Karaveli, Başakşehir karşılaşmasında savunmanın ortasında değişikliğe gitti.

Tecrübeli teknik adam, Montero'nun yerine stoperde Serdar Saatçı'ya görev verdi. Siyah-beyazlılarda, iki maçlık aranın ardından savunmada görev yapan isimler değişmiş oldu. Beşiktaş'ın Sivasspor ve Kayserispor ile oynadığı karşılaşmalarda Welinton - Montero ikilisi görev yapmıştı.

YORUM YAZ