MENÜ

Beşiktaş'ta sarı kart alarmı! Fenerbahçe derbisi öncesi...

Beşiktaş'ta teknik ekip, yarın oynanacak Başakşehir mücadelesi öncesinde sarı kart ceza sınırında bulunan; Souza, Ghezzal, Rosier ve Necip'le görüşme yaptı. Haftaya Fenerbahçe derbisine çıkacaklarını belirten Sergen Yalçın, 4 isimden de yarın kart görecek hareketlerden kaçınmalarını istedi.

Beşiktaş'ta sarı kart alarmı! Fenerbahçe derbisi öncesi...

Süper Lig'de yoluna 5'te 5'le devam eden Siyah- Beyazlılar'da teknik direktör Sergen Yalçın, serinin devam etmesi için takımını yarınki Başakşehir mücadelesine en iyi şekilde hazırlıyor. Cenk Tosun ve Gökhan Töre dışında kadroda eksik bulunmaması sebebiyle mutlu olan Yalçın, bu 2 ismin de gelecek hafta takıma dönmesini umuyor. Başakşehir mücadelesinden sonra Fenerbahçe'yi Vodafone Park'ta ağırlayacak olan Kara Kartal'da teknik ekip, derbiye tam kadro gitmeyi hedefliyor.

Haberin Devamı

Güvence verdiler...

Bu doğrultuda Başakşehir'le yarın oynanacak maç öncesinde sarı kart ceza sınırında bulunan 4 isimle görüşme yapan teknik ekip, fire istemiyor. Listede bulunan; Josef de Souza, Rachid Ghezzal, Valentin Rosier ve Necip Uysal'la bir araya gelen teknik direktör Sergen Yalçın'ın, oyuncularından kart görecek hareketlerden kaçınmalarını istediği bildirildi. Şampiyonluk yarışında kritik haftalar içerisinde bulunduklarını söyleyen Yalçın, tek bir ismi bile kaybetmek istemediğini iletti. Oyuncuların da hocalarına bu konuda güvence verdiği öğrenildi.

Haberin Devamı

YORUM YAZ