MENÜ

Beşiktaş'ta Oğuzhan Özyakup ile yollar ayrılıyor

Sergen Yalçın'ın Beşiktaş'taki teknik direktörlük döneminde bizzat eleştirdiği Oğuzhan Özyakup, Siyah-Beyazlılardan ayrılmaya hazırlanıyor. Sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Oğuzhan Özyakup için Sergen Yalçın yaklaşık 7 ay önce "İyi futbolcu ama devamlılığı yok” ifadelerini kullanmıştı.

Beşiktaş'ta Oğuzhan Özyakup ile yollar ayrılıyor

Beşiktaş'ta Sergen Yalçın ve Önder Karaveli'nin ilk döneminde bulduğu forma şansını iyi değerlendiremeyen Oğuzhan Özyakup, Siyah-Beyazlılardan ayrılıyor. Beşiktaş'ın 2012 yılında Arsenal'den büyük umutlarla transfer ettiği Oğuzhan Özyakup, bir döneme damga vursa da devamlılık sağlayamadı ve kendisinden beklenen seviyeye bir türlü gelemedi. Kariyeri boyunca sakatlıklarla boğuşan oyuncunun Siyah-Beyazlılardaki macerası sona eriyor. Kara Kartal, sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan oyuncuyla vedalaşma kararı aldı.

Haberin Devamı

SERGEN YALÇIN: İYİ FUTBOLCU AMA DEVAMLILIĞI YOK DEMİŞTİ

Sergen Yalçın daha önce Oğuzhan Özyakup'la ilgili yaptığı açıklamada, "Çalıştığım hiçbir kulüpte oyuncularla bir problemim olmadı. İletişime açık bir insanım. Oyuncu problemi çözmek istiyorsa benimle çözer. Oğuzhan bana geldi, neden oynamadığını sordu. Ben de ona neden oynamadığını anlattım. Oğuzhan iyi oyuncu ama devamlılığı yok" ifadelerini kullanmıştı.

Emre Belözoğlu'nun kadrosunda görmek istediği 29 yaşındaki futbolcunun yeni sezonda Başakşehir'e transfer olması bekleniyor. (Akşam)

YORUM YAZ