MENÜ

Beşiktaş'ta Mandzukic için formül bulundu

Kadrosunu yıldız bir santrforla güçlendirmek isteyen Beşiktaş’ın, Mario Mandzukic ile görüştüğü ortaya çıkmıştı. Hem forvette hem de maaş bütçesinde yer açmayı hedefleyen Kara Kartal, 4.3 milyon Euro kazanan Negredo ve 1.7 milyon Euro ücret alan Mustafa Pektemek ile yollarını ayırırsa 6 milyon Euro isteyen Mandzukic için daha sağlam adımlar atacak.

Beşiktaş'ta Mandzukic için formül bulundu

Cenk Tosun’un ayrılığı sonrasında forvet hattından istediği verimi alamayan Beşiktaş, kadrosunu mutlaka yıldız bir santrforla güçlendirmek istiyor. Siyah-Beyazlılar’ın hedefine FANATİK ulaşmıştı.

Haberin Devamı

Beşiktaş Asbaşkanı Umut Güner’in, dünyaca ünlü Hırvat yıldız Mario Mandzukic ile Marmaris’teki DMaris Bay otelde görüştüğü ortaya çıkmıştı.

32 yaşındaki futbolcunun şartlarını öğrenen Güner, görüşmenin detaylarını Başkan Fikret Orman’a anlattı. Siyah-Beyazlılar’ın patronu ise senelik 6 milyon Euro (35 milyon TL) talep eden tecrübeli golcü için kaynak yaratma çalışmalarına başladı.

Negredo’da Vallecano iddiası

Şenol Güneş’in kadroda düşünmediği Alvaro Negredo ve Mustafa Pektemek’le yollarını ayırmayı planlayan Orman, iki ismin maliyetiyle Mandzukic’i transfer etmeyi planlıyor.

Negrodo’yu İspanyol ekibi Vallecano’nun istediği, 4 milyon Euro’luk bonservis bedeli için 2 milyon Euro önerdiği belirtiliyor. Görüşmeler sürüyor.

Haberin Devamı

Yönetim, İspanyol golcünün 4.3 milyon Euro’luk (25 milyon TL) maaşı ile Mustafa’nın ise senelik 1.7 milyon Euro’luk (10 milyon TL) ücretinden kurtulursa, Hırvat süperstarın istediği 6 milyon Euro’ya kaynak yaratacak. Ancak Beşiktaş yönetiminin, İtalyan devi Juventus’tan yılda 3.5 milyon Euro (20 milyon TL) kazanan Manzdukic ile 4-5 milyon Euro (23-29 milyon TL) bandında anlaşmak istediği öğrenildi.

Tarafların önümüzdeki günlerde tekrardan pazarlık masasına oturacağı belirtildi.

Gökmen Özcan

YORUM YAZ