MENÜ

Beşiktaş'ta Malatyaspor maçında kadro değişiyor

Siyah-Beyazlılar’da teknik ekip, yarınki Yeni Malatyaspor mücadelesinin 11’inde bazı değişikliklere gidecek. Sakatlıklarını atlatan ve Denizlispor maçı kadrosunda yer almasına rağmen görev verilmeyen Ghezzal ve Rıdvan, Malatya deplasmanında sahada olacak.

Beşiktaş'ta Malatyaspor maçında kadro değişiyor

Süper Lig’de geçen haftayı 3-0’lık Denizlispor galibiyetiyle tamamlayan Kara Kartal’da teknik ekip, kadrosunu en iyi şekilde kullanmayı sürdürüyor. Elinde alternatifli bir oyuncu grubu bulunan teknik direktör Sergen Yalçın, bundan dolayı Denizli maçında ideal 11 oyuncuları olmalarına rağmen Rachid Ghezzal ve Rıdvan Yılmaz’a süre vermemişti. Sakatlıktan yeni çıkan oyuncularını geçen hafta dinlendiren Yalçın, bu iki ismi yarın Yeni Malatyaspor’la deplasmanda oynanacak mücadelede sahaya sürecek. Başarılı hocanın, Fabrice N’Sakala ve Kevin N’Koudou’yu kulübeye çekmesi bekleniyor.

Haberin Devamı

Montero çalışmalara başladı

Dizindeki sakatlığı süren Cenk Tosun ve dün idmanlara başlayan Francisco Montero’nun ise tedavilerine devam ediliyor. İki futbolcunun yarınki Yeni Malatyaspor mücadelesinin kadrosunda yer alması beklenmiyor. İkilinin, cumartesi günkü Gaziantep müsabakasının kadrosunda olacağı bildirildi.

YORUM YAZ