MENÜ

Beşiktaş'ta kriz var! 3 aydır maaş alamıyorlar...

Futbol şubesindeki mali problemi çek ile ödeme yaparak geçiştirmeye çalışan yönetim, amatör şubelere para aktarımında sorun yaşıyor. Son olarak 3 aydır maaşlarını alamayan Beşiktaş Sompo Japan oyuncuları dünkü idmana çıkmadı.

Beşiktaş'ta kriz var! 3 aydır maaş alamıyorlar...

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden Beşiktaş Sompo Japan’da ödeme krizi patlak verdi. Siyah- Beyazlı basketbolcular, 3 aylık maaşlarını almadığı için dün sabah idmanına çıkmadı. Oyuncuların alacaklarını alana kadar da idmana çıkmama kararı aldığı öğrenildi. 5 haftası geride kalan ligde 3 galibiyeti bulunan Beşiktaş, FIBA Şampiyonlar Ligi’nde ise 4 karşılaşmada 1 galibiyet elde etmişti. Basketbol takımında yaşananlarla birlikte Beşiktaş Kulübü’nde mali kriz tavan yaptı.

Haberin Devamı

Diğer branşlarda da benzer problem...

Son olarak Vagner Love’ın transfer taksidi için Alanyaspor’a verdiği çek karşılıksız çıkan yönetim, takımdaki oyuncuların alacaklarını da 31 Aralık 2018 tarihli çeklerle ödemişti. Öte yandan kulübün diğer amatör branşlarında da ödeme krizleri yaşandığı konuşuluyor. Yönetim, bu konuya acil olarak çare arıyor.

Orhan Yıldırım

YORUM YAZ