MENÜ

Beşiktaş'ta kritik gün!

Beşiktaşlı yöneticiler, Ferrari ve Alves konusunda anlaşma sağlamak için yurtdışına çıkıyor. Eğer anlaşma sağlanamazsa, Siyah Beyazlı kulüp seneye bir kez daha Avrupa Kupaları'na gidemeyecek.

Beşiktaş'ta kritik gün!

Beşiktaşlı yöneticiler, 31 Mart öncesi yarın italya'ya giderek Ferrari'nin avukatları ile masaya oturacak. Beşiktaş'ın gelecek sezon UEFA kupalarında mücadele edebilmesi için Siyah Beyazlı kulübün 31 Mart tarihine kadar yaklaşık 15.4 milyon Euro olan borcunu ödemesi gerekiyordu. Siyah Beyazlı kulüp, 31 Mart itibarıyla vadesi dolacak olan bu borç tutarının bir kısmını öderken, Matteo Ferrari'ye olan 7.8 milyon Euro ve Julio Alves transferi nedeniyle Atletico Madrid kulübüne verilecek 3.1 milyon Euro'luk tutarı hala ödeyemedi. Son 2 haftadır hem İspanyol kulübü, hem de Ferrari'nin avukatları ile anlaşama sağlamaya çalışan yönetim kurulu üyeleri, yarın İtalya ve İspanya'ya giderek bu iki problemi halletmek için son görüşmeleri yapacak.

Kartal, seneye de Avrupa Kupaları'na gidemeyebilir


İtalya'da Ferrari'nin avukatları ile görüşerek uzlaşma sağlamaya çalışacak olan yöneticiler, daha sonra İspanya'ya geçerek Atletico Madrid kulübü yetkilileri ile temas edecekler. Beşiktaş yönetimi ilk olarak borç tutarlarında indirime gidilmesi halinde peşin ödeme yapacak. Bu durum gerçekleşmezse borçları taksitlendirmek için el sıkışmaya çaba harcayacaklar. Eğer Siyah Beyazlı kulüp yarın yapacağı görüşmelerden sonuç alamazsa yeni sezonda da Avrupa kuplarından men edilecek.

Övünç ÖZDEM/İSTANBUL, (DHA)

Haberin Devamı
YORUM YAZ