MENÜ

Beşiktaş'ta Denizli devrimi

'Beşiktaş ile yola devam' diyen Denizli yeni sezonda çok farklı bir kimlikle görevde olacak. Kurt hoca, Ada'daki menacerlik sistemiyle Kartal'ın futbol şubesini yönetecek.

Beşiktaş'ta Denizli devrimi

Beşiktaş’ta yeni sezonda taşlar yerinden oynayacak... Futbol Komitesi Başkanı Serdal Adalı’yla yaptığı görüşmede “Beşiktaş’ta kalacağım” diyen Kartal’ın hocası Mustafa Denizli’nin, çok farklı bir görev anlayışıyla çalışacağı kaydedildi.Başkan Yıldırım Demirören’le bu konuyu bizzat masaya yatıran Denizli’nin, İngiltere’de olduğu gibi menacerlik sistemini kulübe getirmeyi amaçladığı dile getirildi. Yapılan planlamaya göre, Siyah-Beyazlılar’ın yeni sezondaki yapılanması şu şekilde olacak: Futboldan sorumlu tek yetkili Mustafa Denizli olacak. Kurt hocaya bağlı olarak takımı çalıştıracak yerli ya da yabancı bir teknik adam bulunacak.

Toplantılar sezon sonu
Ancak Denizli, tüm yetki ve bilgilerini takım üzerinde kullanabilecek. Ayrıca kurt hoca, karşılaşmalarda da kulübedeki yerini alacak. Transferlerden kampa, konaklamadan organizasyona kadar tüm programlar Denizli’nin onayından geçecek. Yeni sistem için yönetim ile hocanın sezon bitiminde toplantılar yapıp, konuya son şeklini vermeleri bekleniyor.

Orhan Yıldırım

Haberin Devamı
YORUM YAZ