MENÜ

Beşiktaş'ta Cyle Larin tarihe geçti

Rizespor filelerini tam 4 kez sarsarak 6-0’lık zaferin ana mimarı olan Cyle Larin, Süper Lig tarihine geçti. Tecrübeli futbolcu, Beşiktaş formasıyla bir lig maçında 4 gol atan ilk yabancı futbolcu oldu. Tecrübeli oyuncu, muhteşem performansı sonrası krallık yarışına da tepeden girdi!.

Beşiktaş'ta Cyle Larin tarihe geçti

Süper Lig’de dün akşam Çaykur Rizespor’u ağırlayan Siyah-Beyazlılar, rakibini 6-0’lık skorla geçti. Dolmabahçe’de Kara Kartal’ın şov yaptığı mücadeleye, rakip fileleri tam 4 kez sarsan Cyle Larin damga vurdu. Karşılaşmanın; 19, 31, 79 ve 83. dakikalarında attığı gollerle dev zaferin ana mimarı olan Kanadalı futbolcu, takımına adeta tek başına sırtlamayı başardı. Yıldız isim, dün akşamki performansıyla Beşiktaş tarihine de geçti. Larin, Süper Lig tarihinde Beşiktaş formasıyla 4 gol atan ilk yabancı futbolcu oldu. Siyah-Beyazlılar’da daha önce 1987 yılında Feyyaz Uçar ve 1989’da da Ali Gültiken bir lig maçında 4 gol atma başarısı göstermişti.

Haberin Devamı

Bu sezon 14 gole katkı...

Kara Kartal’ın 25 yaşındaki yıldızı Cyle Larin, dün akşamki 4 gollük performansının ardından krallık yarışına da tepeden giriş yaptı. Tecrübeli futbolcu, bu sezon ligdeki gol sayısını 10’a yükselterek krallık yarışında aynı sayısı bulunan Aaron Boupendza’yı yakalamayı başardı. Cyle Larin sezon genelinde ise tüm kulvarlarda çıktığı 18 karşılaşma sonunda 12 gol ve 2 asiste ulaşarak bu alanda takımının en skorer ismi oldu.

’Çok keyif aldım’

4 gol ve 1 asistle 6-0’lık zaferin mimarı olan Larin, maçın ardından basın mensuplarına, “İyi bir takımımız var, böyle gitmeyi çok arzuluyoruz. Herkesin birbiri için oynadığını siz de görüyorsunuzdur. 4 gol attım ama 4 golden çok galibiyetten keyif aldım. Aboubakar’la yarışmak ve onunla oynamak büyük bir zevk. Golü kimin attığının önemi yok çünkü her maç daha iyiye gidiyoruz” dedi.

YORUM YAZ