MENÜ

Beşiktaş'ta Avcı zamanı!

Siyah-Beyazlılar, Şenol Güneş’in koltuğuna Abdullah Avcı’yı getirmek için çalışmalarını hızlandırdı. Başakşehir’den ayrılma konusunda sinyali veren tecrübeli çalıştırıcıyla Beşiktaş Başkanı Fikret Orman’ın bu hafta görüşüp konuya resmiyet kazandırması bekleniyor.

Beşiktaş'ta Avcı zamanı!

Beşiktaş Yönetimi, Şenol Güneş’in A Milli Takım’a geçmesinin ardından teknik direktörlük koltuğu için ilk olarak Mircea Lucescu’yu gündemine almıştı. Tecrübeli teknik adamı yönetimdeki kurmaylarıyla birlikle değerlendiren Başkan Fikret Orman, sonrasında rotayı Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı’ya kırmıştı. Başkan Orman’ın talimatıyla Avcı’yla ilk görüşmeyi yapan İkinci Başkan Serdal Adalı’nın yeni sezonda genç ve gelecek vaad eden bir kadro oluşturma projelerini deneyimli isme aktardığı kaydedildi.

Haberin Devamı

Gümüşdağ’la görüşecek

Başakşehir’le 5 yıllık yeni kontrat yapan Avcı, buna rağmen Beşiktaş’ın başına geçmeye sıcak baktığının sinyallerini vermişti. 55 yaşındaki çalıştırıcının, bu konuda Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ’la bu hafta içinde görüşüp Beşiktaş’a gitmek için izin isteyeceği konuşuluyor. Bu temasın ardından Avcı’nın bu hafta içerisinde Beşiktaş Başkanı Fikret Orman’la masaya oturup konuya resmiyet kazandırması bekleniyor.

Orhan Yıldırım

YORUM YAZ