MENÜ

Beşiktaş'ta Ahmet Nur Çebi, Valerien Ismael'e onayı verdi: Bugün açıklanacak!

Son dakika haberi... Beşiktaş'ta eleştiri oklarının hedefindeki Önder Karaveli'yle yolların ayrılma kararının alınmasının hemen ardından sportif direktör Ceyhun Kazancı, son olarak İngiliz ekibi West Brom'u çalıştıran Fransız teknik adam Valerien Ismael ile anlaşmıştı. Son kararın dün Başkan Ahmet Nur Çebi'yle yapılan toplantıda çıkması bekleniyordu. Ancak Çebi'nin, Ismael ismine onay verse de bugün Yönetim Kurulu toplantısının ardından resmi açıklamanın yapılmasını istediği öğrenildi.

Beşiktaş'ta Ahmet Nur Çebi, Valerien Ismael'e onayı verdi: Bugün açıklanacak!

Beşiktaş'ta alınan Hatayspor beraberliği sonrasında teknik direktör Önder Karaveli'nin geleceği iyiden iyiye tartışılmış ve yönetim, tecrübeli hocayla yolları ayırma kararı almıştı. Bu durum sonrasında Siyah-Beyazlılar'ın sportif direktörü Ceyhun Kazancı daha önce görüştüğü Valerien Ismael ile her konuda anlaşmıştı.

Haberin Devamı

Dün Başkan Ahmet Nur Çebi, Sportif Direktör Ceyhun Kazancı ve Genel Sekreter Mesut Urgancılar, Vodafone Park'taki kulüp merkezinde bir araya geldi. Kazancı, Ismael ile her konuda el sıkıştığını Çebi'ye sundu. Yaklaşık olarak 3 saat süren toplantıda Kara Kartal'ın patronu Çebi, Valerien Ismael ismine onay verdi. Ancak Ahmet Nur Çebi'nin yönetimindeki diğer isimlerle de bu kararı paylaşmak için bugün bir Yönetim Kurulu toplantısı yapılmasını istedi.

Beşiktaş'ta nihai kararın bugün resmen açıklanması bekleniyor.

Dün yapılan toplantıda Daniel Farke, İbrahim Üzülmez ve Şenol Güneş isimlerinin de masada olduğu biliniyordu. Ancak alınan bilgilere göre; Siyah-Beyazlı kurmaylar yabancı hoca konusunda karar kıldı. Bu karara göre adaylardan İbrahim Üzülmez ve Şenol Güneş isimlerinin görev şansı kalmadı.

Haberin Devamı

Orhan Yıldırım

YORUM YAZ