MENÜ

Beşiktaşlı Rachid Ghezzal kötü gidişatın sebebini açıkladı: Küçük detaylarda kaybediyoruz

Beşiktaş-Hatayspor karşılaşması sonrasında Siyah-Beyazlılar'ın Cezayirli yıldızı Rachid Ghezzal kötü gidişatın sebebini açıkladı. Tecrübeli futbolcu, "Gol atmak için elimizden geleni yapıyoruz. Belki şanssızlık, belki bir özgüven eksikliğidir... Bilemiyorum. Atamadıkça bu his geri geliyor. Küçük detaylarda kaybediyoruz, bunu kabul etmek çok zor" dedi.

Beşiktaşlı Rachid Ghezzal kötü gidişatın sebebini açıkladı: Küçük detaylarda kaybediyoruz

Süper Lig'in 30. haftasında Beşiktaş sahasında Hatayspor ile 1-1 berabere kaldı. Üst üste 3. maçından da galibiyetle ayrılamayan Siyah-Beyazlılar'da her hafta dikkat çeken bir performansa imza atan Rachid Ghezzal kötü gidişatı değerlendirdi.

Haberin Devamı

Cezayirli futbolcu, "Gol atmak için elimizden geleni yapıyoruz. Belki şanssızlık, belki bir özgüven eksikliğidir... Bilemiyorum. Atamadıkça bu his geri geliyor. Mesela tehlikeli bile olmayan bir pozisyondan gol yedik. Bu tarz golleri yedikten sonra geri dönmek daha da zor oluyor. Faul olmayan bir pozisyonda golü yedik. Küçük detaylarda kaybediyoruz, bunu kabul etmek çok zor. Her maç aynı şey oluyor. Her maçta aynı şeyi yaşıyoruz. Elimizden geleni yapıyoruz. İyi başladık, gol attık ama maçı bitirebilecek golü bulamadık. Faul olmayan bir pozisyonda gol yedik. Küçük detaylarda kaybediyoruz. Bunu kabul etmek çok zor" ifadelerini kullandı.

YORUM YAZ