MENÜ

Beşiktaşlı duruşu işte böyle olur!

Önce projeler açıklandı, sert açıklamalar birbirini izledi... Ancak kongrede gerginlikten eser yoktu.

Beşiktaşlı duruşu işte böyle olur!

Centilmence mücadele eden Yıldırım Demirören ile Murat Aksu, tüm Türkiye’ye Beşiktaşlı duruşunun nasıl olacağını kanıtladı.

Tüm camiada gergin bir bekleyiş vardı... Murat Aksu’nun yaptığı açıklamalar, Başkan Yıldırım Demirören’in sert yanıtları hep gündem oluşturdu, “Acaba kongre günü geldiğinde ne olacak?” sorusu akıllarda soru işaretleri yarattı. Ancak tüm soru işaretleri dün yanıtlandı ve endişeler sona erdi. Yıldırım Demirören ile Murat Aksu tüm gergin ortama rağmen çok centilmence bir tablo sergilediler ve Türkiye’ye örnek oldular. İki grup yandaşları arasında hiçbir sıkıntı yaşanmazken, Akatlar Cola Turka Arena’dan sadece “Beşiktaş” sesleri yükseldi.

Memnuniyetle karşılandı
Centilmence geçen kongrede hem Yıldırım Demirören, hem de Murat Aksu ortak bir karara vardılar ve açıklama yapmaktan kaçındılar. Bu durum tüm üyeler tarafından memnuniyetle karşılandı. Tüm günün tek tartışması da başkan adayları arasında yaşandı. Oy verme sürecinin tüzükte yazdığı gibi saat 10.00’da başlamadığını belirten Aksu, zamanın uzatılmasını istedi. Aksu ayrıca Demirören’le yaptığı görüşmede, “Kapılar 18.00’e kadar açık kalsın” teklifinde bulundu. Ancak Demirören, “Tüzükte yazanlar açık. Saat 17.00’de kapılar kapanacak” dedi ve kapılar kapandı.

Orhan Yıldırım

Haberin Devamı
YORUM YAZ