MENÜ

"Beşiktaş'la adı geçen teknik direktörlerin kesişim kümesi..."

Beşiktaş'ta Teknik Direktörü Şenol güneş'in sezon sonunda takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor. Siyah-beyazlılarda yeni teknik direktör olarak Lucescu, Abdullah Avcı, Okan Buruk ve Sergen Yalçın'ın isimleri geçiyor. Tivibu Spor'da yayınlanan 'Orta Nokta' programında konuşan yazarımız Ali Ece, Beşiktaş'la adı anılan teknik direktörler üzerinden değerlendirmelerde bulundu.

Beşiktaş'ta yeni teknik direktör olarak Lucescu, Abdullah Avcı, Okan Buruk ve Sergen Yalçın'ın isimleri geçiyor. Tivibu Spor'da yayınlanan 'Orta Nokta' programında konuşan yazarımız Ali Ece, Beşiktaş'la adı anılan teknik direktörler üzerinden değerlendirmelerde bulundu.

Haberin Devamı

Beşiktaş'ın oyun tarzı ne olursa olsun ismi geçen teknik adamların ortak bir noktası olduğunu ifade eden Ali Ece, "Lucescu'yu, Sergen Yalçın'ı, Okan Buruk'u, Abdullah Avcı'yı da getirsen dört hocanın da kesişim kümesi Adem Ljajic. Bu senenin en iyi isimlerinden bir tanesi. Kontratak da oynasan Ljajic'ın o ara toplarına ihtiyacın var."dedi.

Abdullah Avcı'nın oyun tarzı üzerinden değerlendirme yapan Ali Ece, "Avcı'nın oynattığı tarzda daha fazla kısa pas, eski Barcelona futbolu oynatacaksan yine Ljajic'in pas özelliğine ihtiyacın var." dedi.

Sergen Yalçın, Lucescu, Abdullah Avcı ve Okan Buruk'un Burak Yılmaz'ı takımda isteyeceğini ifade eden Ali Ece, "Burak Yılmaz ve Adem Ljajic forvetin kanatları... Beşiktaş'ta mali bir gerçek var. Hem Kagawa'yı hem de Lajic'i alamaz. 3-5-2 oynayamaz mı Beşiktaş? Solda Caner, sağ kanatta Gökhan Gönülya da onun yerine orada oynayabilecek bir oyuncu. 3-5-2'ye göre yapıyorum takımı ama 4-3-3'e göre yapacaksan o zaman iki tane yeni kanat forvet alacaksın." ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Quaresma'nın sezon sonu takımdan ayrılacağını vurgulayan Ali Ece, "Lens'in performansı da hiç tatmin etmedi taraftarı. Seneye de daha iyi oynayacağına en ufak bir pozitif görüyor musun? Öbür türlü Güven Yalçın'ı sola koydun, tamam orada da oynuyor ama merkezde çok daha iyi oynuyor. Hadi onu sol iç forvet oynatın o zaman sağ çizgiye bayağı hareketli çizgide beklemeyen bir oyuncu alacaksın." dedi.

Atiba'nın performansı üzerinden değerlendirme yapan Ali Ece, "Bence Atiba'yı kadroda tutup, bir sezon 10-15 maç oynaması planlanmalı. Bence Atiba yeni gelecek teknik heyetin en önemli yardımcılarından biri olur" dedi.

YORUM YAZ