MENÜ

Beşiktaş'ın yıldızına Talisca benzetmesi!

Beşiktaş, Süper Lig'in 13. haftasında Kayseri'de Ankaragücü'yle karşılaştı. Siyah-beyazlılar karşılaşmadan 4-1'lik skorla galip ayrıldı. Beşiktaş bu sonuçla puanını 21'e yükseltti ve maç fazlasıyla 5. sıraya yükseldi. Karşılaşmanın ardından NTV'de yayınlanan '%100 Futbol' programında konuşan yorumcu Rıdvan Dilmen, mücadeleyi değerlendirdi.

Beşiktaş, Ankaragücü'nü Kayseri'de 4-1 mağlup etti. Beşiktaş'ın gollerini 23'de Adem Ljajic, 27'de Mustafa Pektemek, 44'de Güven Yalçın ve 88'de Oğuzhan Özyakup attı.

Haberin Devamı

Ankaragücü-Beşiktaş karşılaşmanın ardından NTV'de yayınlanan '%100 Futbol' programında konuşan yorumcu Rıdvan Dilmen, mücadeleyi değerlendirdi.

Beşiktaş'ın profesyonellik anlayışı olan olmazsa olmaz iki oyuncusunun Necip ve Mustafa Pektemek olduğunu ifade eden Rıdvan Dilmen, "Bu oyuncuların iş ahlakları üst düzeyde. Profesyonel insanlar ve çok önemli oyuncular. Yetenek sadece attığın goller değildir. Bu oyuncular bekle dendiğinde bekler, oyna dediğinde oynar. Paraları gecikse bile ağızların açmazlar. Tam Beşiktaşlıdır onlar" dedi.

Beşiktaş'ın Ankaragücü karşısında üçüncü golünü atan Güven Yalçın'ın performansına da değinen Rıdvan Dilmen, "Genç yaşına rağmen Güven Yalçın aşırı güvenli. Aşırı güvenli olmamalı daha çok çaylak bir oyuncu. İkide iki yaptı daha da iyi olacağı kesin" dedi.

Haberin Devamı

Adem Ljajic'in Ankaragücü karşısında oynanan maçın ilk yarısında anahtarı çözen oyuncu olduğunu ifade eden Rıdvan Dilmen, "Tıpkı geçtiğimiz yıllardaki Talica gibi." dedi.

YORUM YAZ