MENÜ

Beşiktaş'ın yeni transferi Ljajic'e tam not

Siyah-Beyazlılar’ın Torino’dan kiraladığı Adem Ljajic,Malatyaspor karşısında taraftarına ‘merhaba’ dedi. Beşiktaş formasını ilk kez giyen Sırp futbolcu, gösterdiği performansla sınıfı geçti, gelecek haftalar için umut verdi.

Beşiktaş'ın yeni transferi Ljajic'e tam not

Anderson Talisca’nın ayrılığı sonrasında 10 numara arayışına giren Beşiktaş, uzun uğraşlar sonucunda transferin son günlerinde kadrosunu Adem Ljajic ile güçlendirmişti. İtalyan ekibi Torino’dan satın alma opsiyonlu olarak kiralanan Sırp futbolcu, milli ara öncesinde Bursaspor karşılaşmasında kulübede oturmuş ve süre alamamıştı.

Haberin Devamı

Dün ilk kez Siyah-Beyazlı formayla sahaya çıkan 26 yaşındaki oyuncu, gösterdiği performansla hem camiadan hem de taraftardan geçer not aldı.

Gole yaklaştı ama...

Kara Kartal’ın ataklarını yönlendiren yıldız oyuncu, ayağına aldığı her topta Beşiktaş’ı hücuma çıkardı. Sık sık rakip ceza alanına tehlikeli toplar atan Ljajic, 2 kez gole yaklaşmasına rağmen ağları sarsamadı ancak gelecek haftalar için camiaya umut verdi. Maçın ardından konuşan Sırp yıldız, “Benim için duygusal açıdan yoğun bir akşamdı. Taraftarın önünde ilk kez sahaya çıktım, özel bir duyguydu. İyi bir galibiyet aldık, bu nedenle oldukça keyifliyim” dedi

YORUM YAZ