MENÜ

"Beşiktaş'ın transfer etmesi için Babel, Quaresma ve Lens'in..."

Sivasspor forması giyen Emre Kılınç'ın adı Beşiktaş'la anılıyor. 24 yaşındaki futbolcuyu Galatasaray ve Fenerbahçe'nin de istediği iddia edilmişti. Fanatik Gazetesi yazarı Erman Özgür, Emre Kılınç'ın adının Beşiktaş'la anılmasını değerlendirdi.

Sivasspor'da forma giyen Emre Kılınç, yükselen performansıyla üç büyüklerin transfer radarına girdi. Daha önce Fenerbahçe ve Galatasaray'la transfer iddialarında adı geçen 24 yaşındaki futbolcunun bu defa ismi Beşiktaş'la anılıyor.

Haberin Devamı

Fanatik Gazetesi yazarı Erman Özgür, Emre Kılınç'ın adının Beşiktaş'la anılmasını değerlendirdi.

Emre Kılınç'ın Beşiktaş'a transferinin performansının yanı sıra mali açıdan da önemli olduğunu ifade eden Erman Özgür, "Beşiktaş'ın Emre Kılınç'ı transfer edebilmesi için Babel, Quaresma ve Lens gibi oyunculardan en azından birinin miadını doldurmuş olması gerekli. Şuanda bu oyuncularla forma rekabetine girecek kadar iyi değil ama hala gelişime açık bir oyuncu." dedi.

Beşiktaş'ın Emre Kılınç'ı transfer etmesi maliyeti uygunsa ilerleyen dönemler için doğru bir transfer olacağını ifade eden Erman Özgür, "Emre Kılınç, Beşiktaş'a gelir gelmez oynayıp katkı verir mi?' derseniz... Beşiktaş adına bu erken diye düşünüyorum." dedi.

YORUM YAZ