MENÜ

Beşiktaş'ın teknik direktör adayı Daniel Farke! Beşiktaş maçlarını izliyor

Son dakika Beşiktaş haberi...Şenol Güneş ismini veto eden siyah beyazlı idareciler yeni hocanın yabancı olması konusunda anlaştı. Dörde inen adaylar arasında en çok öne çıkan isim Daniel Farke.

Beşiktaş'ın teknik direktör adayı Daniel Farke! Beşiktaş maçlarını izliyor

Beşiktaş’ta yeni sezonda takımın başına kimin geçeceği en çok merak edilen konu... Son yapılan yönetim kurulu toplantısında bnun için çok önemli kararlar alındı. İlk olarak teknik direktör Önder Karaveli’nin gelecek sezonda altyapıya dönmesine karar verildi. “Yeni hoca arayışlarına sezon sonu başlarsak anlaştığımız isimler için geç kalırız” görüşü ağır bastı. Listedeki adayların arasında en çok konuşulan isim olan Şenol Güneş ise yok. Hatta yerli bir isim bile yok. Yeni teknik direktörün yabancı olması konusunda da fikir birliğine varıldı.

Haberin Devamı

KARTAL'I İZLİYOR

Yönetimin yeni teknik direktör için belirlediği profil şöyle: Avrupa’daki yeni taktik trendlerine hâkim, 45-50 yaşlarında, genç kadroyu idare edebilecek, saha kenarında dinamik... Bu özelliklere sahip olan isimlerden biri Daniel Farke. Alman teknik adam, Sergen Yalçın’ın ayrılığı sonrası ilk olarak görüşülen teknik direktör olmuştu. Genç teknik adamın diğer adaylar arasında öne çıkmasının en önemli sebebi ise Beşiktaş’ı uzun süredir takip etmesi. Transfer bütçesini de kabul eden Farke’nin sadece tazminat maddesi konusunda pürüz çıkardığı öğrenildi.(Türkiye)

YORUM YAZ