MENÜ

"Beşiktaş'ın kısa vadede başarılı olması için..."

Beşiktaş, ara transfer döneminde Borussia Dortmund'dan Japon futbolcu Kagawa'yı kadrosuna kattı. Tivibu Spor'da yayınlanan 'Ters Köşe' programında konuşan yazarımız Ali Ece, "Kagawa, Beşiktaş'ı kısa vadede başarıya taşıyabilir mi?" sorusunu yanıtladı.

Beşiktaş, ara transfer döneminde Kagawa'yı kadrosuna kattı. Yeni transfer Kagawa, çıktığı ilk maçta iki dakika içinde iki gol atarak harika bir başlangıç yaptı.

Haberin Devamı

Tivibu Spor'da yayınlanan 'Ters Köşe' programında konuşan yazarımız Ali Ece, "Kagawa, Beşiktaş'ı kısa vadede başarıya taşıyabilir mi?" sorusunu yanıtladı.

Sakatlığı olmayan bir Kagawa'nın Süper Lig'de yetenek ortalamasının çok üstünde bir oyuncu olduğunu ifade eden Ali Ece, Kagawa'nın Süper Lig'deki ilk maçta gösterdiği performans hakkında "Artık Japoncaya mı girer, Türkçe'ye mi bilmiyorum ama 'Kagawa gibi başlamak' deyimi girebilir." dedi.

Beşiktaş'ın yerden oynadığı sürece, Kagawa'nın da sakatlık sorunu yaşamadığı sürece Kagawa'nın performansının Beşiktaş'a ilk yarıdan daha fazla puan kazandıracağını ifade eden Ali Ece, "Beşiktaş'ın sorunu sadece Kagawa'nın olmaması değildi. Beşiktaş'ın kısa vadede başarılı olması için rakiplerine çok pozisyon verme sorununu çözmesi gerekiyor." dedi.

YORUM YAZ