MENÜ

Beşiktaş'ın hedefindeki isimlerde son durum

Beşiktaş'ın transfer gündeminde yer alan futbolcularda son gelişmeler...

Beşiktaş'ın hedefindeki isimlerde son durum

Danny artık gün sayıyor

Kara Kartal’ın son 2 sezondur kadrosuna katmak için yoğun çaba sarf ettiği Zenit’in Portekizli orta saha oyuncusu Danny, Rusya’dan ayrılmak için artık gün sayıyor. Haziran ayında kulübüyle sözleşmesi sona erecek 31 yaşındaki futbolcunun, Siyah-Beyazlılar’la menaceri aracılığıyla görüştüğü ve ek olarak başta ülkesi Portekiz’den olmak üzere birçok kulübün takibinde olduğu öğrenildi. İlk etapta Beşiktaş’a gelmeye sıcak bakan Danny’nin geleceğiyle ilgili olarak kararına yakın zaman içinde karar vereceği bildirildi.

Cech yarışı iyice kızıştı

Sezon sonunda Chelsea’den ayrılacağını açıklamasının ardından Beşiktaş’ın radarına giren Petr Cech’in her geçen gün talipleri artıyor. İlk etapta Siyah-Beyazlılar’la beraber Premier Lig temsilcisi Arsenal’in temasta bulunduğu 32 yaşındaki eldiven için La Liga devi Real Madrid’in ardından bir diğer Ada takımı Tottenham da yarışa dahil oldu. Takımın Fransız kalecisi Hugo Lloris’i, sezon sonunda Lig 1 ekibi Paris Saint-Germain’e göndermeyi planlayan Tottenham’ın, bu boşluğu Cech’le doldurmak istediği öğrenildi.

Prödl sesleri yükseliyor!

Yeni sezonda kadrosunu tecrübeli bir stoperle güçlendirmek isteyen Kara Kartal’ın bu doğrultudaki hedefleri arasında bulunan Sebastian Prödl, açıklamalarda bulundu. Haziran ayında takımından ayrılacağını duyuran 27 yaşındaki futbolcu, Alman basınına yaptığı yeni bildiride, Beşiktaş’la pazarlıklarının önemli aşama kaydettiğini söyledi. 1.94’lük Avusturyalı, “Henüz resmi bir durum yok. Görüşmelerimiz sürüyor. Daha geleceğimle ilgili olarak kesin kararımı henüz vermedim” diye konuştu.

Haberin Devamı
YORUM YAZ