MENÜ

Beşiktaş'ın gözdesi Lucas Leiva!

Ozan Tufan, Gökhan İnler ve Lawal için yapılan girişimler sonuçsuz kalınca Liverpool'un Brezilyalı ön liberosu için girişimler başladı. Bu hafta içinde transferin netleşmesi bekleniyor. Lucas'a önerilen bonservis ise 5 milyon euro.

Beşiktaş'ın gözdesi Lucas Leiva!

Beşiktaş uzun süredir devam ettiği libero arayışları için bu kez Ada’nın yolunu tutu.

Bursasporlu Ozan Tufan’la her konuda anlaşan ancak Kartal, Başkan Recep Bölükbaşı’nın, Şenol Güneş’le yaşadığı polemik sonrası bu transferi gerçekleştirememişti. Ardından Gökhan İnler için yapılan girişimler de bu oyununun İngiltere’ye transferi yüzünden olmadı. Kartal’ın çaldığı üçüncü kapı ise Eskişehirspor oldu. Lawal için Es Es’le yapılan görüşmeler de 5 milyon euroluk bonservis bedeli yüzünden gerçekleşmedi. Beşiktaş son olarak çözümü İngiltere’de aramaya başladı.

GEÇEN YIL ÇOK SAKATLANDI

Siyah-Beyazlılar, Liverpool’un Brezilyalı ön liberosu Lucas Leiva’ya talip oldu. Bonservis bedeli çok yüksek olan oyuncu için Beşiktaş 5 milyon euro önerdi. Görüşmeler devam ediyor. Tapusuyla birlikte Lucas’ı transfer etmek mümkün olmazsa bu kez kiralama yöntemine gidilecek. Brezilya Milli Takımı’nda da toplam 22 maç oynayan Lucas, Liverpool’da ise yaşadığı sakatlıklar yüzünden geçen sezon çok fazla forma şansı bulamadı. 28 yaşındaki oyuncu tecrübesiyle Beşiktaş’ın bu alandaki eksikliğini kapatacak özelliklere sahip. (Akşam)

Haberin Devamı
YORUM YAZ