MENÜ

Beşiktaş'ın gençleri, Galatasaray ve Fenerbahçe'yi devirdi

Beşiktaş’ın alt yapı takımları da Vodafone Park’ta olduğu gibi dün zafere ulaştı. Kara Kartal’ın U-21 takımı, tıpkı ağabeyleri gibi Galatasaray’ı 1-0’lık skorla geçti. Siyah-Beyazlılar’ın; U-14, U-15 ve U-16 takımları da Fenerbahçe’yi toplamda 10 gol atarak devirdi.

Beşiktaş'ın gençleri, Galatasaray ve Fenerbahçe'yi devirdi

Ligde dün akşam Vodafone Park’ta Galatasaray’ı 1-0’lık skorla devirmeyi başaran Beşiktaş’ın, genç takımları da dünü şov yaparak tamamladı.

Haberin Devamı

21 Yaş Altı Ligi’nin 14. haftasında sahasında Galatasaray’ı 1-0 yendi. Nevzat Demir Tesisleri’nde oynanan karşılaşmada Siyah- Beyazlılar’a galibiyeti getiren golü ilk yarıda Yusuf Atasoy attı. Bu galibiyetle Beşiktaş, puanını 32’ye çıkararak liderliğe yükseldi. Galatasaray ise 30 puanda kaldı.

U17 ve U19’da ise...

Siyah-Beyazlılar’ın U-14 takımı ise Fenerbahçe’yi Dereağzı Lefter Küçükandonyadis Tesisleri’nde 5-1’lik farklı skorla yıkmayı başardı.

Kara Kartal’ın U-15 takımı da Sarı- Lacivertliler karşısında adeta gol olup yağdı. Genç Kartallar, deplasmanda Fenerbahçe’yi 4-1 yendi. B

eşiktaş, Kanarya’yı U-16 takımıyla da devirdi. Fulya Hakkı Yeten Tesisleri’nde oynanan karşılaşmayı ev sahibi ekip, 1-0’lık sonuçla geçmesini bildi.

Haberin Devamı

Kara Kartal, U17 Ligi’nde 2-0, U19 Ligi’nde ise 2-1’lik skorla Sarı-Kırmızılılar’a mağlup oldu.

YORUM YAZ