MENÜ

Beşiktaş'ın derbi hüsranı

Beşiktaşlı taraftarlar, bu hafta derbi maçlarında üzüldü. Siyah-beyazlı kulübün futbol, basketbol ve voleybol branşlarındaki takımları, ezeli rakipleri Fenerbahçe ve Galatasaray ile yaptıkları derbi maçların tamamını kaybetti.

Beşiktaş'ın derbi hüsranı

Süper Lig’de bu akşam Kadıköy’de Fenerbahçe’ye konuk olan Beşiktaş Futbol Takımı, ezeli rakibine 1-0 yenilerek, şampiyonluk umutlarını da Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı’nda bıraktı.

Haberin Devamı

Beşiktaş Cola Turka Erkek Basketbol Takımı, Beko Basketbol Ligi’nde dün Abdi İpekçi Spor Salonu’nda Galatasaray Cafe Crown ile karşılaşırken, bir ara 20 sayı öne geçtiği maçı 95-84’lük skorla yitirdi.

Beşiktaş Cola Turka Bayan Basketbol Takımı ise Türkiye Bayanlar Basketbol Ligi’nde dün Beşiktaş Cola Turka Arena’da karşılaştığı namağlup lider Fenerbahçe’ye 82-70’lik skorla mağlup oldu.

Beşiktaş Bayan Voleybol Takımı da Aroma Bayanlar Voleybol Birinci Ligi’nde 16 Nisan Cuma günü Beşiktaş Cola Turka Arena’da ağırladığı Galatasaray’a 3-2 yenilerek, play-off çeyrek final serisinde 1-0 geriye düştü.

YORUM YAZ