MENÜ

Beşiktaş'ın deplasman kabusu

Beşiktaş, bu sezon hemligde hemde Avrupa’da dış sahalarda istediği sonuçları alma konusunda zorlanıyor... Son olarak ligde önceki akşam Konyaspor’la 2-2 berabere kalan Siyah-Beyazlılar, çıktığı 8 deplasmanın 6‘sında kayıp yaşadı.

Beşiktaş'ın deplasman kabusu

Spor Toto Süper Lig’de önceki akşam Konyaspor’la 2-2 berabere kalıp 8. haftayı 15 puanla lider Galatasaray ve ikinci Başakşehir’in ardından üçüncü sırada kapatan Beşiktaş, bu sezon özellikle deplasman maçlarında problem yaşıyor.

Haberin Devamı

Konyaspor maçı öncesinde Süper Lig ve Avrupa’da 7 deplasmandan 2 galibiyet çıkartabilen Kara Kartal, Konyaspor ile berabere kalınca üst üste 6. deplasman maçını galibiyet alamadan kapatmış oldu. Süper Lig’de 2’nci hafta deplasmanında Erzurumspor’u 3-1 yenen Şenol Güneş’in öğrencileri, sonrasında; Bursaspor ve Fenerbahçe ile 1-1, Konyaspor ile 2-2 berabere kaldı.

Torshavn’ı yendi ama...

Avrupa deplasmanında kayıp olan Güneş’in öğrencileri, B36 Torshavn’ı 2-0 yendikten sonra Linz’e 2-1 mağlup oldu. Partizan ile Sırbistan’da 1-1 berabere kalan Beşiktaş, Malmö’ye de İsveç’te 2-0 yenildi son 3 deplasmanından galibiyet çıkaramadı. Beşiktaş böylelikle lig ve Avrupa’da bu sezon çıktığı 8 deplasmanda 2 galibiyet, 2 mağlubiyet ve 4 beraberlik alarak oldukça kötü bir performans gösterdi.

Haberin Devamı

İstikrar sorunu sürüyor

istikrar yakalayamama sorunuyla geçen sezonu hatırlattı. Güneş’in göreve geldiği 2015-2016 sezonunun ilk 8 haftasında istikrarlı görüntüsüyle rakiplerine üstünlük kuran Beşiktaş, başarılı çıkışıyla bu süreci 19 puanda tamamladı. Bir sonraki sezon istikrarlı grafiğini sürdüren Kartal, 8 maçlık bölümde 20 puana ulaşmayı başardı.

Beşiktaş, geçen sezona da iyi başlamasına rağmen 8 haftalık bölümün sonraki maçlarında büyük bir düşüş yaşadı ve 14 puanda kaldı. Siyah-Beyazlı ekip, bu sezonki istikrarsız görüntüsünün ardından 8 haftalık periyodu 15 puanda tamamlayabildi.

YORUM YAZ